Hyvä tietää

Peruutukset

Peruutusehdot

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € (neuvottelupäivissä 25 €) ja muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.

Peruutukset: koulutukset@seurakuntaopisto.fi

Osallistumismaksut

Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksella pidettävät kurssit (1.1.-31.12.2017)

Osallistumismaksu sisältää koulutuksen suunnittelun, opetuksen ja koulutusmateriaalin. Osallistumismaksu on mainittu kunkin koulutuksen yhteydessä.

Lisäksi laskutamme ateria- ja majoituspalveluista:
– Ateriapaketti on kokonaisuus, joka sisältää ohjelmassa mainitut ateriat ilman aamu- ja iltapaloja.
– Majoituspaketin hintaan kuuluu majoitus kahden hengen huoneessa sekä aamu- ja iltapalat.

Koulutusjakson täysihoitohinta muodostuu siis ateriapaketin ja majoituspaketin yhteishinnasta.

Koulutus maanantaista lauantaihin:
yksipäiväisen koulutuksen ateriapaketti noin 25 € (tulokahvi, lounas, päiväkahvi)

kaksipäiväisen koulutuksen
– ateriapaketti noin 47 €, majoituspaketti noin 60 € (2 hh)

kolmipäiväisen koulutuksen
– ateriapaketti noin 72 €, majoituspaketti noin 120 € (2 hh)

nelipäiväisen koulutuksen
– ateriapaketti noin 94 €, majoituspaketti noin 180 € (2 hh)

Koulutus lauantaista sunnuntaihin:
– ateriapaketti noin 54 €, majoituspaketti noin 65 € (2 hh)

Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 12 € / majoitusvuorokausi (huoneita on rajoitetusti).

Lisätietoja: Nina Penttinen, koulutussihteeri, p. 044 358 9040 tai koulutukset@seurakuntaopisto.fi

Muualla pidettävät kurssit

Osallistumismaksu on ilmoitettu koulutuskohtaisesti. Maksuun sisältyy opetus, materiaalit ja ohjelmassa mainitut ateriat. Poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Kirkkopalvelujen jäsenseurakunnat ja -järjestöt saavat joistakin koulutuksista alennuksen, joka näkyy hinnoittelussa erikseen.

Lisätietoja: Irene Antikainen, koulutussihteeri, p. 040 351 8729 tai koulutukset@seurakuntaopisto.fi

Pidätämme oikeudet muutoksiin.