Kehittäminen, konsultointi ja johtaminen

Kirkkopalvelut tarjoaa monipuolisia työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittämis-, konsultointi- ja työnohjauspalveluja. Kokeneet ja koulutetut konsulttimme tukevat seurakuntia ja muita yhteisöjä mm. seuraavissa asioissa:

• seurakuntaliitokseen liittyvät eri vaiheet: liitosselvityksen tekeminen, liitosprosessin tukeminen ja uuden rakenteen käynnistymisen tukeminen
  • strategiatyöskentelyn suunnittelu, toteutus ja prosessin ohjaus
  • toiminnan ja talouden suunnittelu ja kehittäminen
  • työyhteisön tilan ja toimivuuden tutkiminen ja selkeyttäminen
  • johtamisen ja johtamisjärjestelmien tukeminen ja kehittäminen
  • sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittäminen
  • työyhteisökonfliktien sovittelu
  • erilaiset selvitykset (työilmapiiri, resurssiselvitykset, talousselvitykset, toiminnalliset kartoitukset).

Konsulttimme toimivat aina yhteistyössä asiakkaan kanssa räätälöiden kunkin hankkeen asiakkaan tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan. Kehittämishankkeet ja koulutukset voivat olla kestoltaan muutamasta tunnista useisiin kuukausiin. Tarvittaessa neuvomme asiakkaitamme myös mahdollisten rahoituslähteiden luo. Järjestämme myös aihealueeseen liittyviä kursseja.

Koulutukset

Kirkon johtamisforum 2018

Ajankohta: 18.-19.1.2018

Mitä esimies voi tehdä kiireelle?

Ajankohta: 25.4.2017 PERUTTU

Muutosjohtajan työvälineet

Ajankohta: 17.-19.5.2017
Ilmoittautuminen päättyy 18.04.2017 16:00