Kirkon johtamisforum

Kaikille kirkon esimiehille suunnattu Kirkon johtamisforum kokoontuu jälleen tammikuussa. Tule paikalle kuuntelemaan, keskustelemaan ja kehittämään kirkon johtamista. Puhujaksi olemme saaneet mm. Digitalist Networkin perustaja Ville Tolvasen, joka on rankattu Suomen näkemyksellisemmäksi markkinoinnin asiantuntijaksi (M & M, mainetutkimus) sekä mainituimmaksi sosiaalisen median henkilöbrändiksi vuonna 2016 (Procom). Tutustu Ville Tolvasen blogiin: villetolvanen.com/fi/blogi/

Johtamisforumissa käsitellään kirkon tulevaisuusselontekoa, strategioita, organisoitumiskysymyksiä, uusia työtapoja, digitalisoitumista ja työhyvinvoinnin johtamista. Työpajoissa pureudutaan vapaaehtoistoiminnan johtamiseen. Ja tietenkin tavataan kollegoita ympäri Suomen! Päätöstilaisuus on Kallion kirkossa.

Johtamisforum 2018 on osa Sovinto100-tapahtumaa, jonka lähtökohtana on ensimmäiset Kirkkopäivät Kalliossa 100 vuotta sitten.

Aika: 18.-19.1.2018

Paikka: Paasitorni, Helsinki

Kenelle: Johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat

Ohjelma: Katso alustava ohjelma

Osallistumismaksu: Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen edustajat 320 €, muut 350 €. Majoitus ei sisälly hintaan, vaan osallistuja vastaa itse majoituksestaan. Hotelli Scandic Paasista on varattu huoneita sopimushintaan. Varaukset tunnuksella BKIR170118.

Ilmoittautuminen 8.12.2017 mennessä:

Sähköisellä lomakkeella Wilma-järjestelmän kautta

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op
2 lähiopiskelupäivää

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto, Kirkkohallitus, Kirkon akateemiset AKI, Kirkon Hallintovirkamiehet ja Kirkon alat. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Agricola-opintokeskuksen kanssa.

Tiedustelut: Sami Lahtiluoma, sami.lahtiluoma@kirkkopalvelut.fi

Helsinki Congress Paasitorni