Valmentaudu eläkkeelle 25.-26.3.2020

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op

Eläkkeelle siirtyminen on suuri askel. Merkittävää ja laaja-alaista elämänmuutosta tarkastellaan yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Koulutuksessa vahvistat omia valmiuksiasi kohdata tuleva muutos ja tunnistat eläkkeelle siirtymisen käytännön kysymyksiä. Koulutuksessa on mukana Kevan kouluttaja, jonka avulla tutkitaan konkreettista tietoa eläkkeelle siirtymisen käytännön asioissa.

Aika: 25.-26.3.2020
Paikka: Holiday Club Tampereen kylpylä, Tampere
Tavoitteet:

Osallistuja ymmärtää eläkkeelle siirtymisen monenlaiset vaikutukset elämässään ja kykenee käsittelemään muutosta hallitusti.

Kenelle:

Koko seurakunnan henkilöstö, erityisesti 2-3 vuoden sisällä eläkkeelle siirtyvät työntekijät

Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 290 €, muut 360 €. Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut. Majoituksesta osallistuja vastaa itse. Holiday Club Tampereen kylpylästä on varattu huonekiintiö. Huonevaraukset ja tiedustelut 15.2.2020 mennessä: p. 0300 870 930 tai hotellimyynti.tampere@holidayclub.fi

Ilmoittautuminen päättyy: 28.02.2020 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto/Agricola-opintokeskus ja Keva
Tiedustelut: Marjaana Kanerva, p. 0400 811 897, marjaana.kanerva@seurakuntaopisto.fi

Holiday Club Tampereen kylpylä, Tampere