Pyhäkoulusymposium – Pyhäkoulu ja koti 5.-6.9.2020

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op

Kodin merkitys ja rooli lapsen identiteetin rakentajana ja kristillisen kasvun paikkana on ensisijaisen tärkeä. Symposiumissa tutustut toimintatapoihin, jotka mahdollistavat perheiden mukaan ottamisen pyhäkoulujen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Miten pyhäkoulua rakennetaan perheiden tarpeista lähtien ja miten isovanhemmat voivat olla tärkeä osa pyhäkoulutoimintaa? Tule jakamaan hyviä käytäntöjä pyhäkoulun ja kodin yhteistyöstä!

Aika: 5.-6.9.2020
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja osaa suunnitella ja toteuttaa pyhäkoulutoimintaa mahdollistaen lasten ja perheiden osallisuuden.

Sisältö:

Lämminhenkistä yhdessäoloa, ideoiden jakamista, ajatusten syventämistä asiantuntijoiden ohjauksessa. Toimintaa, hartautta, naurua ja leikkiä.

Kenelle:

Lastenohjaajat, muut, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Pyhäkoulusymposium on tarkoitettu sekä seurakuntien työntekijöille että vapaaehtoisille pyhäkoulun ohjaajille.

180 €. Majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 62 € (2 hh) / 77 € (1 hh). Ateriapaketti 53 €.

Ilmoittautuminen päättyy: 05.08.2020 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto ja Nuori kirkko ry
Tiedustelut: Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi tai anita.ahtiainen@nuorikirkko.fi