Virtuaalinen kokemusasiantuntijakoulutus 17.6.-28.10.2021

Yhdenvertaisesti kaikille – virtuaalinen kokemusasiantuntijakoulutus

Kokemusasiantuntija on henkilö, jolla on omakohtaista kokemusta mielenterveyden häiriöistä, päihdeongelmista tai muista elämänkriiseistä. Kokemusasiantuntijana voi toimia kokemusasiantuntijakoulutuksen jälkeen. Virtuaalisesti toteutettavan koulutuksen kesto 54 tuntia, jonka lisäksi osallistuja tekee etätehtäviä.

Mitä opiskelijalta edellytetään? Sinulla tulee olla oma kokemus (tai kokemus läheisenä) jostakin elämää mullistavasta tapahtumasta. Esimerkiksi sairaudesta, riippuvuudesta tai vammasta. Oma kuntoutumisesi tai  sopeutumisesi/hyväksyntä tilanteeseen tulee olla hyvä, tai ainakin jo loppusuoralla. Koulutus voi muutoin olla liian rankka kokemus.

Valmiutesi käyttää ja osallistua etäkokouksiin erilaisilla kokousalustoilla, kuten Teams tai Zoom tulee olla hyvä. Lisäksi vakaa verkkoyhteys tietokoneella, sekä web-kamera ja kuulokkeet. Pelkästään älypuhelimella ei voi osallistua. Muiden ohjelmien sujuva käyttö on suositeltavaa.

Sinulla tulee olla mahdollisuus osallistua jokaiseen opetus kertaan, joten tarkastelethan koulutuksen päivämääriä jo etukäteen.

Kouluttajat

Pääasiallisena kouluttajana toimii Riikka Nieminen, puheenjohtaja Kokoa – Koulutetut kokemusasiantuntijat ry. Riikka on toiminut kouluttajana jo useissa kokemusasiantuntijakoulutuksissa. Riikalla on myös laaja osaaminen erilaisista kokemusasiantuntijatehtävistä oman tarinan kertomisesta palveluiden tai koulutussuositusten suunnitteluun.

Seurakuntaopistosta Riikan työparina toimii koulutussuunnittelija Marianna Kultalahti.

Tulostettava esite

Aika: 17.6.-28.10.2021
Paikka: Verkkokoulutus
Ohjelma:

Aikataulu

Virtuaaliset koulutuspäivät ovat torstaisin 17.6., 1.7., 8.7., 15.7., 12.8,. 26.8., 9.9., 7.10., 21.10. ja 28.10.2021. Koulutuspäivä on aina klo 15.30–20.

Huom! Lisäksi 22.9. ja 23.9. tartuntatilanteen niin salliessa live-koulutuspäivät Järvenpäässä Seurakuntaopiston kampuksella.

60 euroa.

Ilmoittautuminen:

Haku sähköisellä lomakkeella 9.5.2021 mennessä.

Hakulomakkeiden perusteella valitaan haastateltavat. Haastattelukutsut lähetetään sähköpostitse. Haastattelut ovat ma 17.5. klo 15-18, ti 18.5. klo 12-15 ja ke 19.5.2021 klo 10-13 välillä..

Ilmoittautuminen päättyy: 09.05.2021 23:59

Instagramissa @kokemusasiantuntijat pidetään koulutusinfo, jossa voit myös esittää kysymyksiä.
Insta-live tiistaina 4.5.2021 klo 20.

Tarvittaessa yhteydenotot: koulutus@kokemusasiantuntijat.fi