Lapsi ja liikunta

Täydentävä koulutus, 1,5 op
3 lähiopiskelupäivää, kirjallisuutta

Miten pienessä tilassa mahtuu liikkumaan? Millä tavalla liikkuminen tukee lapsen kehitystä ja kasvua? Voiko raamatunkertomuksen tai rukouksen aikana hyppiä tai heittää kuperkeikkaa? Koulutus antaa monipuolisia välineitä liikunnan lisäämiseen lasten ja perheiden kanssa.

Aika: 12.-14.9.2018
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto
Tavoitteet:

Osallistuja ymmärtää liikunnan merkityksen lapsen kehitykselle ja oppimiselle. Osallistuja osaa toteuttaa varhaiskasvatuksessa monipuolista toimintaa, joka lisää yhdessä tekemisen iloa ja vahvistaa lapsen liikunnallista kehitystä ja elämäntapaa.

Sisältö:

Teoriaa ja käytännön ideoita lasten liikuntaan varhaiskasvatuksen eri ympäristöissä, liikunta pienessä tilassa, liikunta lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukena, hengellisyys kehollisessa ilmaisussa, erilaiset työssä hyödynnettävät lasten liikuntaa tukevat materiaalit, raamatunkertomusten liikunnallistaminen

Kenelle:

Lastenohjaajat, lapsityönohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat

240 € + ateriapaketti n. 75 €, majoituspaketti n. 120 € (2 hh). Lisämaksu 1 hengen huoneesta 12 € / majoitusvuorokausi

Ilmoittautuminen päättyy: 10.08.2018 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto