Aikuiskatekumenaatin perusteet

Täydentävä koulutus, 0,5 op

Aikuiskatekumenaatin perusteet -koulutuksesta saat ohjaamisvalmiudet uskoa ja elämää koskevan pienryhmätoiminnan käynnistämiseen.

Aika: 23.−25.1.2019
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee aikuiskatekumenaatin ominaispiirteet ja osaa toteuttaa aikuiskatekumenaattitoimintaa seurakunnassa.

Kenelle:

Katekumenaattitoimintaa toteuttavat tai suunnittelevat seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset. Suosituksena on, että Aikuiskatekumenaatin perusteet -koulutukseen osallistuu seurakunnasta työpari seurakuntalainen ja pappi/työntekijä.

Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 120 €, muut 140 €. Lisäksi ohjelmassa mainitut ateriat n. 75 € ja majoitus kahden hengen huoneissa n. 120 €. Lisämaksu yhden hengen huoneesta n. 12 €/vrk.

Ilmoittautuminen päättyy: 21.12.2018 16:00

Järjestäjä: Seurakuntaopisto/Agricola-opintokeskus
Tiedustelut: Marjaana Kanerva, marjaana.kanerva@seurakuntaopisto.fi, p. 0400 811 897

Lisätietoja: www.aikuinenusko.fi