Aistien ja kommunikoinnin merkitys kasvatus- ja ohjaustyössä

Näe ja koe maailma aistiherkän näkökulmasta!

Mitä tarkoittaa aistiherkkyys ja aistipulmat?
Miten aistit vaikuttavat päivittäiseen käyttäytymiseen?
Millaisia haasteita aistipulmat aiheuttavat arkeen päiväkodissa ja koulussa?

Miten helpotat aistiherkän lapsen päivittäisiä tilanteita? Miten
tiloista ja tilanteista saadaan vähemmän kuormittavia?

Miten aistiherkkyys vaikuttaa keskittymiseen ja tarkkaavaisuuteen? Miten voidaan parantaa keskittymistä ja tarkkaavaisuutta?

Mitä menetelmiä omassa työssä kannattaa muuttaa? Mitä muutoksella saadaan aikaan?

Miksi lapsi on huono syömään? Koulutus antaa keinoja ja ymmärrystä nirson ruokailijan käyttäytymiseen sekä käytännöllisiä esimerkkejä ja vastauksia muihin kysymyksiin.

Aika: 13.–14.9.2019
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Kouluttaja: Annukka Ilvola
Kenelle:

Koulutus on tarkoitettu kasvatus- ja ohjausalalla työskenteleville. Koulutuksesta saat konkreettisia työkaluja työhösi.

140 € sisältäen opetuksen ja ohjelmaan merkityt ruokailut. Kampuksella on myös mahdollista yöpyä hintaan 45€/yö (sisältäen majoituksen kahden henkilön huoneessa sekä aamu- ja iltapalan, yhden henkilön huoneesta veloitamme lisämaksua 20€/yö).

Ilmoittautuminen päättyy: 30.08.2019 15:00

puh. 06 4339 200 tai sähköpostilla opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Kysy myös työyhteisöllesi sopivia ajankohtia ja koulutustarjousta. Koulutusta on mahdollista toteuttaa myös työpaikoilla kevään ja syksyn 2019 aikana!

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € sekä muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi puolestasi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.