Arjesta juhlaan – kerhoideoita kirkkovuoteen

Täydentävä koulutus, 1 op
3 lähiopiskelupäivää, omaan työhön liittyvä tehtävä

Kirkkovuosi on kuin polku, jota pitkin kuljemme Jeesuksen jalanjäljissä joka vuosi uudestaan ja aina uudella tavalla ymmärtäen. Tule syventymään kirkkovuoden sisältöön ja saamaan uusia ideoita kirkkovuoden aiheiden käsittelyyn yhdessä lasten ja perheiden kanssa.

Aika: 20.–22.3.2018
Koulutuspaikka: Jaakkima (Ruokolahti)
Paikka: Seurakuntaopisto, Jaakkiman kampus
Tavoitteet:

Osallistuja osaa käsitellä kirkkovuoden juhlaperinnettä lasten ja perheiden kanssa monipuolisten ideoiden ja käytännön vinkkien avulla.

Sisältö:

Kirkkovuoden juhliin liittyviä lauluja, leikkejä ja kädentaitoja päiväkerhoihin, perhekerhoihin, pyhäkouluun ja muuhun lasten ja perheiden kanssa tehtävään työhön. Koulutukseen sisältyy omaa työtä kehittävä kirjallinen tehtävä.

Kouluttaja: Lauluntekijä Jukka Salminen, ilmaisu- ja taideaineiden opettaja Taina Huuhtanen ja teologisten aineiden opettaja Ritva Jarva
Kenelle:

Varhaiskasvatuksen työntekijät, perhetyöntekijät, lasten ja perheiden kanssa työskentelevät

185 € + täysihoito (120 € /2 hh, 144€ / 1hh)

Ilmoittautuminen päättyy: 20.02.2018 16:00

Järjestäjä: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto