Avaa ovi lapselle 18. – 20.9.2020 / Järvenpää

Tervetuloa innostavaan Avaa ovi lapselle -lapsityökonferenssiin Seurakuntaopiston Järvenpään kampukselle!

Avaa ovi lapselle on valtakunnallinen ja yhteiskristillinen kaikille lapsityöntekijöille ja lapsityöstä kiinnostuneille tarkoitettu oppimis-, verkostoitumis- ja inspiroitumisviikonloppu.

Konferenssin ohjelma on monipuolinen: yhteistilaisuuksia, iso valikoima erilaisia työpajoja, hyvää ruokaa, markkinapaikka esittelypisteineen, ideoita lapsityöhön, mahdollisuus mentorointiin ja sielunhoitoon.

Pääpuhujia on kaksi. Australialainen Terry Williams on kansainvälisestä Children’s Global Forum -liikkeestä. Hänen intohimonaan on varustaa perheitä ja seurakuntia yhdessä kasvattamaan lapsista Jeesuksen seuraajia. Saara Kinnunen on arvostettu sosiaalipsykologi ja psykoterapeutti, joka on kirjoittanut 16 kirjaa. Hänen osaamisalaansa on lapsen kehityksen tarkastelu: miten lapsi kasvaa suhteessaan Jumalaan ja miten perhe ja seurakunta vaikuttavat kasvuun.

Konferenssin työpajoja on toistakymmentä, aiheina esim. lasten sielunhoito, yhteistyö koulujen kanssa, luovuuden käyttö lapsityössä, maahanmuuttajalapset.

Konferenssi alkaa perjantaina 18.9.2020 klo 18.
Konferenssi päättyy sunnuntaina 20.9.2020 klo 15.

Järjestäjänä toimii Suomen Evankelisen Allianssin lapsityöverkosto yhteistyössä Seurakuntaopiston kanssa.

Tule latautumaan, oppimaan, inspiroitumaan ja verkottumaan!

Linkki esittelyvideoon: https://drive.google.com/file/d/1KMWroIsIWUa71SkSEoySB4qM2_WoyYx3/view

Konferenssimaksut

Early Bird -tarjous 31.5.2020 asti:
Ohjelma ja ruokailut 120 e
Ohjelma ja täyshoito A (2 hengen huone) 245 e