Bible Journaling

Bible Journalingin voi suomentaa Raamatun tuunaukseksi ja ideana on viettää aikaa Sanan äärellä. Työkaluina ovat värit, maalit ja koristeet. Viedään perinteiset alleviivaukset ja marginaalimuistiinpanot seuraavalle tasolle ja käytetään kädentaitoja hiljentymisen, ajattelun ja rukouksen apuvälineenä. Journaling tehdään siihen vartavasten valittuun Raamattuun ja kyseisestä Raamatusta muodostuu prosessin edetessä ikään kuin hengellinen päiväkirja. Näin myös se rakkain Raamattu, jota pääasiallisesti luetaan, säilyy täysin luettavana ja ”tuunausvapaana”. Kurssin laajuus 15 h.

Aika: 23.-25.11.2018
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Tavoitteet:

Kurssilla tutustutaan Bible journalingin eri tekniikoihin ja työvälineisiin. Tavoitteena on antaa kurssilaisille inspiraation ja kädentaitojen kautta iloa ja syvyyttä Sanan äärellä olemiseen ja kunkin omaan hengelliseen elämään. Tutustutaan myös War binder -rukouskirjan ideaan ja pitämiseen Raamatun tutkimisen ja oman hengellisen elämän tukena. Kurssilla ei ole varsinaista hengellistä opetusta vaan siellä opiskellaan Bible journaling -tekniikoita.

Kurssille tarvitaan mukaan: Raamattu, jota voit tuunata (ei siis sitä Raamattua, jonka haluat säilyvän täysin luettavana). Lisäksi voit ottaa mukaan paperiaskartelutarvikkeita, vesivärejä, puuvärejä – nämä vapaaehtoisia. Kurssilla on mahdollisuus myös ostaa tarvikkeita. Mikäli omistat valkoista ja/tai kirkasta gessoa, ota mukaasi. Myös hiustenkuivaaja kannattaa ottaa mukaan.

Kouluttaja: musiikkiterapeutti Sanna Tervasmäki
Kenelle:

Kurssi sopii kaikille Raamatun tuunauksesta kiinnostuneille.

Ohjelma:

70 € (sis. opetuksen ja ohjelmaan merkityt ruokailut). Kampuksella on myös mahdollista yöpyä hintaan 45€/yö (sisältäen majoituksen 2 henkilön huoneessa sekä aamu- ja iltapalan).

Ilmoittautuminen päättyy: 14.11.2018 15:00

puh. 06 4339 200 tai sähköpostilla: opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € sekä muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi puolestasi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.