Digi kuuluu kaikille – Kesämoduuli 24.5.-16.6.2021 / Lapua

Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00-19.30 Seurakuntaopistolla, Lapuan kampuksella

Maksuttomassa Digi kuuluu kaikille -koulutuksessa opit digitaalisten palvelujen haltuunottoa tehokkaasti ja hallitusti yhdessä oppien. Koulutuksessa käydään läpi kaikki kansalaisen digitaitoihin kuuluvat osaamisalueet erilaisten laitteiden haltuunotosta sosiaaliseen mediaan, tietoturvaan ja verkkoasiointiin.

Koulutukseen osallistujilla on hyvä olla tietokoneen käytön välttävät perustaidot, mutta niitä kerrataan tarpeen mukaan. Ota mukaan oma kannettava tietokone, älypuhelin tai tabletti, mutta se ei ole välttämätöntä. Tarvittaessa saat kannettavan tietokoneen tai tabletin käyttöön koulutuksen ajaksi. Koulutus pidetään Tammisalissa.

Koulutuksen sisältö:

Ma 24.5.        Erilaiset laitteet, verkkoyhteydet, käyttöjärjestelmät ja selaimet

Ke 26.5.         Sähköposti ja kansalaisten palvelut; OmaKanta, OmaVero, kirjasto

Ma 31.5.        Google tiedonhaku ja kartat

Ke 2.6.           Helppo tekstinkäsittely ja tallentaminen pilveen

Ma 7.6.          Kuvaaminen ja videointi puhelimella

Ke 9.6.           Etäkokous- ja videopuhelupalvelut; Teams, Zoom, WhatsApp

Ma 14.6.        Sosiaalinen media; Facebook, Instagram, Twitter

Ke 16.6.         Tietoturva ja salasanat. Mitä teen, jos tunnukset tai laite varastetaan.

Osallistuminen jokaiselle kerralle ei ole välttämätöntä, mutta suositeltavaa, kun paikan koulutukseen saa.

Ajankohta: Opetus on 24.5. alkaen maanantai- ja keskiviikkoiltaisin klo 17.00 – 19.30. Kumpanakin iltana on kolme 45 minuutin oppituntia. Seurakuntaopistolla, Lapuan kampuksella, Tammisalissa 1.kerroksessa.

Kouluttaja: Matti Viertola, DI

Hinta: Koulutus on maksuton

Ilmoittaudu mukaan – opitaan mukavasti yhdessä!

Ilmoittaudu tästä sähköisellä lomakkeella 20.5.2021 mennessä. Ilmoittautua voi myös soittamalla: p. 044 756 6020.

Tiedustelut:
Marianne Nikkari