Eteläpohjalaisten herännäiskuorojen kuorolaulu- ja äänenmuodostuskurssi

Eteläpohjalaisten herännäiskuorojen kuorolaulu- ja äänenmuodostuskurssi järjestetään Seurakuntaopiston Lapuan kristillisen opiston kampuksella. Kurssi huipentuu konserttiin Lapuan tuomiokirkossa.

Aika: 1.-3.2.2019
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Kouluttaja: Kanttori Tommi Niskala
Ohjelma:

45 € sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin ja ohjelmaan merkityt ruokailut

Ilmoittautuminen:

torstaihin 24.1.2019 mennessä opiston toimistoon puh. 06 433 9200 tai sähköpostilla opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi. Samalla ilmoitetaan mahdolliset erityisruokavaliot.

Ilmoittautuminen päättyy: 24.01.2019 15:00

p. 06 4339 200 tai sähköpostilla opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € sekä muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi puolestasi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.