Fasilitoijan taidot 4.–5.2.2021

Ajankohtaiskoulutus 0,5 op

Kaipaatko uusia tapoja projektien ja työryhmien johtamiseen? Fasilitoija ohjaa ryhmien työskentelyä osallistavasti ja päämäärätietoisesti. Fasilitoimalla työyhteisön prosessit nopeutuvat ja monipuolistuvat, ja suuriakin ryhmiä voidaan osallistaa kiinnostavasti ja mielekkäästi yhteiseen työskentelyyn kasvokkain ja verkossa. Koulutuksessa opit fasilitointimenetelmiä alustusten ja kokeilujen avulla.

Aika: 4.-5.2.2021
Paikka: Seurakuntien talo, Helsinki
Tavoitteet:

Osallistuja osaa soveltaa erilaisia fasilitointitapoja omassa työssään.

Kenelle:

Johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat

200 €. Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit. Helsingin seurakuntayhtymän työntekijöille maksuton. Lounas on omakustanteinen.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen aukeaa lähiaikoina

Ilmoittautuminen päättyy: 15.01.2021 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto/Agricola-opintokeskus ja Helsingin seurakuntayhtymä
Tiedustelut: Karoliina Nivari, p. 040 556 1179, karoliina.nivari@kirkkopalvelut.fi

Opi fasilitoimaan ratkaisukeskeisesti ja osallistavasti kokouksia, tilaisuuksia ja työyhteisön prosesseja. Koulutuksessa perehdytään kasvokkaisen ja virtuaalisen fasilitoinnin menetelmiin alustusten ja kokeilujen avulla. Fasilitointimenetelmät auttavat ideoinnissa, ongelmanratkaisussa, aktivoinnissa ja ideoiden muuttamisessa konkreettiseksi toiminnaksi niin yksilötyöskentelyssä, pienryhmässä ja satojen ihmisten tilaisuuksissa. Uutena menetelmänä on Atlas-muotoilupeli, jonka saat ilmaiseksi käyttöösi.

Seurakuntien talo, Kolmas Linja 22 B, Helsinki