Godly Play -ohjaajakoulutus

Täydentävä koulutus, 3 op
3 lähiopiskelupäivää ja orientoiva tehtävä

Godly Play kutsuu tutkimaan raamatunkertomuksia, jumalanpalveluselämää ja kristillistä traditiota oman elämänkokemuksen ikkunasta. Monipuolinen ja osallistava toimintatapa sopii niin varhaiskasvatukseen, kuin koululaisten, rippikoululaisten, nuorten ja aikuisten kanssa käytettäväksi.

Aika: 30.10.-1.11.2019
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee keskeiset Godly play-työskentelyt ja niihin liittyvät kertomukset. Osallistuja osaa käyttää Godly Play -menetelmää ja tuntee sen taustalla olevat pedagogiset ja teologiset perusperiaatteet.

Sisältö:

Godly Play -menetelmän teoriaan tutustumista alustusten ja keskustelujen avulla. Harjoituksia, joissa osallistutaan keskeisiin Godly Play -työskentelyihin sekä ohjataan ja arvioidaan niitä.

Kenelle:

Diakonit ja diakonissat, lastenohjaajat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat

240 € + ateriapaketti n. 75 € ja majoituspaketti n. 120 € (2 hh). Lisämaksu 1 hengen huoneesta on 12 € / majoitusvuorokausi.

Ilmoittautuminen päättyy: 30.09.2019 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto ja Nuori Kirkko ry.
Tiedustelut: Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi ja Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen@nuorikirkko.fi