Godly Play -ohjaajakoulutus 2021

Täydentävä koulutus, 3 op
4 lähiopiskelupäivää, oppimistehtävä, kirjallisuutta

Godly Play tarjoaa toimintatavan, jossa kristinuskoon ja Raamattuun tutustutaan kertomusten, tutkimisen, ihmettelyn ja toiminnan kautta. Kristillinen traditio tulee osaksi omaa elämänkokemusta. Godly Play sopii lapsille, nuorille, rippikouluun ja aikuisille.

Aika: 1. jakso 28.–29.1.2021 ja 2. jakso 23.–24.3.2021
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kampus
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee keskeiset Godly Play -työskentelyt ja niihin liittyvät kertomukset. Osallistuja osaa käyttää Godly Playn kokonaisuutta eri ikäisistä koostuvien ryhmien kanssa ja tuntee sen taustalla olevat pedagogiset ja teologiset perusperiaatteet.

Sisältö:

Koulutus sisältää Godly Playn teoriaa, työskentelyihin osallistumista ja ohjaajana toimimisen harjoittelua. Lisäksi tutustutaan Godly Play -materiaaleihin ja kukin osallistuja valmistaa itselleen vähintään yhden työskentelyn materiaalin. Koulutukseen kuuluu oppimistehtävä omassa työympäristössä. Koulutus tuottaa virallisen, kansainvälisen pätevyyden Godly Play -ohjaajana toimimiseen.

Kenelle:

Diakonit, diakonissat, lastenohjaajat, lähetyssihteerit, kv. ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit ja varhaiskasvatuksen ohjaajat

380 €. Yhden koulutusjakson ateriat 40 €, majoitus (sis. aamu- ja iltapalan ) 45 €/yö/2hh, 1hh lisämaksu 20 €/yö

Ilmoittautuminen päättyy: 21.12.2020 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto ja Lasten ja nuorten keskus