Godly Play -ohjaajakoulutus

Täydentävä koulutus, 3 op
3 lähiopiskelupäivää, kirjallinen orientoiva tehtävä

Godly Play kutsuu tutkimaan raamatunkertomuksia ja kristillistä traditiota oman elämänkokemuksen ikkunasta. Monipuolinen ja osallistava menetelmä sopii työskentelyihin niin leikki-ikäisten, koululaisten, nuorten kuin aikuistenkin kanssa.

Aika: 9.-11.10.2018
Koulutuspaikka: Jaakkima (Ruokolahti)
Paikka: Seurakuntaopisto, Jaakkiman kampus
Tavoitteet:

Osallistuja osaa käyttää Godly Play -menetelmää ja tuntee sen taustalla olevat pedagogiset ja teologiset perusperiaatteet.

Sisältö:

Godly Play -menetelmän teoriaan tutustumista alustusten ja keskustelujen avulla. Harjoituksia, joissa osallistutaan keskeisiin Godly Play -työskentelyihin sekä ohjataan ja arvioidaan niitä. Koulutus antaa virallisen, kansainvälisen pätevyyden Godly Play ohjaajana toimimiseen.

Kenelle:

Diakoniatyöntekijät, varhaiskasvatuksen työntekijät, nuorisotyöntekijät, papit, muut

240 € + täysihoito (180 € / 2 hh, 210 € / 1 hh)

Ilmoittautuminen päättyy: 07.09.2018 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto ja Nuori kirkko ry
Tiedustelut: Hanna Pulkkinen, hanna.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi ja Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen@nuorikirkko.fi