Godly Play -ohjaajakoulutus 2020

Täydentävä koulutus, 3 op
4 lähiopiskelupäivää, oppimistehtävä, kirjallisuutta

Godly Play tarjoaa tilan ja toimintatavan, jossa kristinuskoon pääsee tutustumaan kertomusten, tutkimisen, ihmettelyn ja toiminnan kautta. Godly Play on luovaa leikkiä, jossa kristillinen traditio tulee osaksi omaa elämänkokemusta. Godly Play sopii kaiken ikäisille.

Aika: I jakso 29.-30.1.2020, II jakso 20.-21.4.2020
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee keskeiset Godly Play -työskentelyt ja niihin liittyvät kertomukset. Osallistuja osaa käyttää Godly Play -menetelmää ja tuntee sen taustalla olevat pedagogiset ja teologiset perusperiaatteet.

Kenelle:

Diakonit ja diakonissat, lastenohjaajat, lähetyssihteerit ja kv. ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat

380 €. Majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 124 € / 2 hh tai 164 € / 1 hh. Ateriapaketti 80 €

Ilmoittautuminen päättyy: 16.12.2019 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto ja Nuori Kirkko ry
Tiedustelut:
Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi ja Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen@nuorikirkko.fi

Koulutus sisältää Godly Play -työskentelyihin osallistumista ja ohjaajana toimimisen harjoittelua. Lisäksi tutustutaan Godly Play -materiaaleihin ja valmistetaan vähintään yhden työskentelyn materiaali omaan käyttöön. Koulutukseen kuuluu oppimistehtävä omassa työympäristössä. Koulutus tuottaa virallisen, kansainvälisen pätevyyden Godly Play -ohjaajana toimimiseen.