Hygieniapassikoulutus 2.-3.10.2020 / Lapua

Pe 2.10 klo 16.00-20.00 ja La  3.10 klo 9.00-15.00

Koulutuksen tavoitteena on oppia hygieniaosaamisen perusasiat sekä valmentaa hygieniaosaamistestiin.

Elintarvikehygienian perusasiat on hallittava, kun työskentelee elintarvikealalla tai elintarvikkeiden parissa. Hygieniapassin tarkoituksena on osoittaa, että ruokaa osataan käsitellä turvallisesti. Suomalaisen elintarvikealan hygieniapassin tarkoituksena on edistää elintarviketurvallisuutta.

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, kun hän

• käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita
  • työskentelee elintarvikehuoneistossa
    Hygieniapassi tarvitaan työskennellessä mm: kahvilassa, ravintolassa, suurkeittiöllä, kioskissa, pikaruokaravintolassa, elintarvikemyymälässä, elintarviketehtaassa ja päiväkodissa. Monissa isoissa elintarvikeyrityksissä vaaditaan hygieniapassi myös esimerkiksi korjaajilta ja läheteiltä.
    Hygieniapassia tarvitaan myös monissa vapaa-ajan harrastuksissa, kun järjestät kahvituksia ja tarjoiluja.

Hygieniapassin saa suorittamalla hygieniapassitestin hyväksytysti.

Koulutuksen hinta 90 €. Sisältää: koulutuksen, hygieniaosaamistestin ja lauantaina lounaan.

Hygieniapassitestiin voi osallistua myös ilman valmentavaa koulutusta. Osallistumalla vain hygieniapassitestiin hinta on 40 €.

Kouluttaja: Hilkka Tuominiemi

Ohjelma:

Pe ilta

Koulutusta klo 16.00-20.00

La päivä

Koulutusta klo 9.00-15.00

La klo 13.45 – 14.30 Hyginiapassitesti.

14.30-15.00 Testin palautus

Hygieniapassitestiin mukaan kuvallinen virallinen henkilötodistus!

Vastausaikaa normaalissa hygieniapassitestissä on 45 minuuttia. Testitilaisuudesta saa poistua aikaisintaan 20 minuutin jälkeen testin alkamisesta.

Hygieniapassitesti koostuu 40:stä oikein/väärin väittämästä, joista 34 tulee olla oikein testin läpäisemiseksi.

Ilmoittautuminen 30.9.2020 mennessä

Ilmoittaudu tästä koko koulutukseen

Ilmoittaudu tästä pelkkään hygieniapassitestiin

Alla linkkejä hygieniapassitestiin liittyen