Ikonimaalauskurssi 2. – 6.8.2021 / Pieksämäki

2. – 6.8.2021 / Sivua täydennetään ja ilmoittautumislinkki lisätään

Tälle toivotulle kurssille voivat osallistua kaikki: niin vasta-alkajat kuin jo jonkin verran ikoneita maalanneet, joilla ikonimaaluksen perusteet ovat jo enemmän tai vähemmän hallussa. Tule viettämään mukava viikko ikoninmaalauksen kiehtovassa maailmassa Pieksämäellä kauniissa järvimaisemissa.

Vasta-alkajat maalaavat viikon aikana opettajan opastamana Jumalanäiti-ikonin. Ne kurssilaiset, joilla ikonimaalauksen perusasiat ovat jo opittuna, voivat maalata vapaavalintaisen ikonin. Kurssille voi hyvin tulla myös maalaamaan joskus keskeneräiseksi jääneen ikoninsa loppuun.

Jos olet aloittelija, huomioithan mahdolliset allergiasi. Ikonimaalauksessa käytetään voimakastuoksuisia aineita, jotka saattavat laukaista allergisen reaktion.

Varaa mukaan: essu, noin 1 x 1 metrin suuruinen vahakankaan pala, pieni lasipurkki sekä siveltimiä (näätä on oivallinen sivellin emulsiomaalauksessa) sekä lauta, jos sellainen on entuudestaan. Myös opettajalta voi ostaa paikan päällä tarvikkeita: siveltimiä, pigmenttejä, kultaa, kiinnitysaineita, olifaa ym. Ostokset maksetaan käteisellä ostohetkellä, joten varaathan kolikkopussin mukaan.

Opettaja tekee ikonimaalauksessa tarvittavat munaemulsiot valmiiksi yhteiskäyttöön. Myös jotkut muutkin aineet, kuten olifat ja mikstionit löytyvät opettajalta yleiskäyttöä varten.

Kurssin hinta

  • 340 € sis. opetuksen sekä majoituksen opiskelija-asuntolassa täysihoidolla
  • 280 € sis. opetuksen, lounaan ja päiväkahvin

Kysy lisää:

Kurssin opettajana toimii Seija Juutilainen

seija.juutilainen@hotmail.com

p. 050 5815610

Tulosta pdf-esite

Tervetuloa hiljentymään pyhän äärelle!

Aika: 2. - 6.8.2021
Koulutuspaikka: Pieksämäki
Paikka: Seurakuntaopisto, Pieksämäen kampus, Huvilakatu 31
Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen päättyy: 25.07.2021 16:00