Ilmaisun iloa

Täydentävä koulutus, 1 op

Kuinka luoda lasten ideoista projekti, jossa ohjaaja ohjaa toimintaa lapsilta tulleiden ehdotusten pohjalta? Koulutuksen aikana lähdetään liikkeelle osallistujien yhdessä luomasta tarinasta. Työskentelyä vie eteenpäin draama-, kuvataide-, kirjallisuus-, musiikki- ja mediakasvatus, yhdessä ja erikseen. Yhteinen lopputulos on ryhmän näköinen teos, joka paljastuu vasta kurssin viimeisenä päivänä.

Aika: 16.-18.4.2019
Koulutuspaikka: Jaakkima (Ruokolahti)
Paikka: Seurakuntaopisto, Jaakkiman kampus
Tavoitteet:

Osallistuja osaa tarttua lapsilta tulleisiin ideoihin ja toteuttaa monipuolista luovaa toimintaa niiden pohjalta. Osallistuja pystyy hyödyntämään draama-, kuvataide-, kirjallisuus-, musiikki- ja mediakasvatusta työssään.

Kouluttaja: Ilmaisu- ja kasvatusaineiden opettaja Katja Paakki
Kenelle:

Lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat

185 € + täysihoito 125 €/2 hh tai 160 €/1 hh. Majoitus 2 yötä 44 €/2hh, 80 €/1hh (ei sisällä aamu- ja iltapalaa). Ateriat 50 € (ei sis. aamu- ja iltapalaa), n. 82 € (sis. aamu- ja iltapalan).

Ilmoittautuminen päättyy: 15.03.2019 16:00

Järjestäjä: Seurakuntaopisto