Intuitiivisen ja terapeuttisen kirjoittamisen intensiivikurssi I jakso 15.–16.3.2019 ja II jakso 10.–11.5.2019

Kirjoittaminen vapauttaa ja avaa kirjoittajan omaa suhdetta kokemuksiinsa. Kirjoittaminen terapoi: terapeuttisen kirjoittamisen avulla yksilö voi tunnistaa omat voimavaransa ja heikkoutensa ja reagoida niihin uudella tavalla. Terapeuttisissa kirjoitusharjoituksissa haetaan keinoja päästä itsensä kieltämisen tilasta itsensä hyväksyvään kohtaamiseen.
Aistien kautta vapaudumme kirjoittamaan suhteestamme myös muistoihimme.
Meidän ei tarvitse huolehtia, pelätä tai jännittää, sillä intuitiomme kantaa meitä kohti tunteiden kieltä ja muistin maisemaa, mielemme kuvia ja tarinoita elämänmatkamme varrelta.
Kirjoituksesi voi tukea sinua jaksamaan, voimaantumaan, näkemään tarkemmin, arvioimaan kysymystäsi, olemaan enemmän läsnä – kirjoittamalla ymmärryksesi voi auttaa sinua eteenpäin.
Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kirjoittajakoulutusta tai -kokemusta.
Koulutuksen laajuus: 2 x 10 h

Aika: 15.–16.3.2019 ja 10.–11.5.2019
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristllisen opiston kampus
Kouluttaja: Ohjaaja, FM, kirjallisuusterapia- ja elämäntarinaohjaaja, sanataiteilija J.Pihlajamäki
Ohjelma:

220 € sisältäen opetuksen (jaksot I ja II) ja ohjelmaan merkityt ruokailut. Kampuksella on myös mahdollista yöpyä hintaan 45€/yö (sisältäen majoituksen kahden henkilön huoneessa sekä aamu- ja iltapalan, yhden henkilön huoneesta veloitamme lisämaksua 20€/yö).

Ilmoittautuminen päättyy: 14.02.2019 15:00

puh. 06 4339 200 tai sähköpostilla: opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € sekä muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi puolestasi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.