JaSeSoi – Rytmis 21. – 22.3.2020 / Järvenpää

Rytmis 2020 on musiikillisen ilottelun viikonloppu, jossa virkistymisen ohella saat pedagogisia eväitä oman työsi kehittämiseen.

Kolme kouluttajaa lähestyy musiikkikasvatusta ja Orff-pedagogiikkaa kukin omasta erityisosaamisestaan käsin muodostaen monipuolisen koulutuskokonaisuuden. Musiikkikasvatusta opiskellaan liikkeen ja tanssin, leikin sekä äänenkäytön ja yhdessä laulamisen tulokulmista.

Kouluttajina toimivat varhaisiän musiikkikasvatuksen konkari ja lastenmusiikin säveltäjä Esa Lamponen, tanssija ja tanssipedagogi Elina Lautamäki sekä laulun ja äänenkäytön monitaitaja Tero Pajunen. Koulutuksen lisäksi viikonloppuun sisältyvät myös JaSeSoi:n virallinen kevätkokous ja lauantai-illan yhteinen iltaohjelma.

Lisätietoja: maarit.lavas@jasesoi.com
Seuraa myös Facebook-viestintäämme: https://www.facebook.com/jasesoi/

Hinnat (sisältäen opetuksen ja täysihoidon 2 hengen huoneessa):

JaSeSoi ry:n jäsenet 220 €
Muut 250 €
Opiskelijat 190 €

Ilman majoitusta hinnoista vähennetään 60 €.

Aika: 21. - 22.3.2020
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää
Ilmoittautuminen päättyy: 06.03.2020 16:00

Peruutusehdot:

Koulutuksen voi peruuttaa kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairaustapauksissa, perimme 50 euroa toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut, kuten varatut ateriat.
8.3.2020 ja sitä myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut.

Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 euroa toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut, kuten varatut ateriat.
Toinen henkilö voi osallistua koulutukseen puolestasi, tällöin emme peri peruutusmaksua.

Peruutukset sähköpostitse osoitteeseen: koulutukset@seurakuntaopisto.fi