Kasvisruokaa helposti 17.–18.9.2021

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op

Miten kasvisruoan valmistusta voi toteuttaa esimerkiksi nuorten tai perheiden kanssa sekä erilaisissa tapahtumissa, esim. leireillä ja retkillä? Miten resepteissä huomioidaan ruoan ympäristövaikutukset, erilaiset ruoka-aineallergiat sekä muut ruokaan liittyvät rajoitteet? Ympäristöystävälliset ja kestävät ruokavalinnat ovat yksi tapa, jolla jokainen voi vaikuttaa ympäristöön.

Aika: 17.–18.9.2021
Koulutuspaikka: Pieksämäki
Paikka: Seurakuntaopisto, Pieksämäen kampus
Tavoitteet:

Osallistuja tutustuu erilaisiin kasvisruokatuotteisiin monipuolisesti ja löytää omat suosikkituotteensa, joista osaa valmistaa herkullista ruokaa. Osallistuja osaa soveltaa kasvisruoan valmistamista omassa työssään esimerkiksi nuorten kanssa sekä huomioida ruokavalintojen ympäristövaikutuksia monipuolisesti ja tehdä ympäristön kannalta kestäviä valintoja.

Sisältö:

Koulutuksen aikana valmistamme yhdessä ateriakokonaisuuksia, joissa painotetaan helppoa valmistettavuutta, raaka-aineiden saatavuutta sekä makua ja terveellisyyttä. Koulutuksessa tutustutaan kuluttajille suunnattuihin kasvisvalmisteisiin ja kasvisraaka-aineisiin sekä muihin lihaa korvaaviin valmisteisiin.

Kenelle:

Keittiötoimen työntekijät, nuorisotyönohjaajat, lastenohjaajat, varhaiskasvatuksenohjaajat ja diakoniatyöntekijät

90 €, alle 18 v. 60 €. Ohjelman mukaiset ateriat 20 €. Majoitus 20 € (sis. aamu- ja iltapalan).

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan tästä tai

opintotoimisto.pieksamaki@seurakuntaopisto.fi, tai p. 040 350 9150

Ilmoittautuminen päättyy: 27.08.2021 16:00

Järjestäjä: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto
Tiedustelut: Heli Reinikainen, p. 040 194 2128, heli.reinikainen@seurakuntaopisto.fi

Vapaa tekstikenttä:

Katso kurssin esite.