Kasvun polku ja kirkkovuoden juhla-ajat 28.-30.10.2020

Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee kasvun polun ajattelun ja osaa hyödyntää sitä seurakuntayhteyden vahvistamisessa. Hän osaa rakentaa kasteen ja kirkkovuoden juhlien ympärille innostavaa toimintaa lapsille ja perheille.

Sisältö:

Kasvun polun suunnitelmallinen vahvistaminen tukee perheen yhteyttä seurakuntaan ja lapsen hyvää kasvua. Koulutuksessa yhdistyvät kasteen, kasvun polun ja kirkkovuoden juhla-aikojen teemat. Tutkimme millaisia pysäkkejä kasvun polulla voisivat olla kaste ja kirkkovuoden suuret juhlat.

Kenelle:

Kanttorit, lastenohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat

240 €. Majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 124 € / 2 hh tai 154 € / 1 hh. Ateriapaketti 63 €.

Ilmoittautuminen päättyy: 28.09.2020 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto ja Lasten ja nuorten keskus
Tiedustelut: Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi ja Riikka Jäntti, riikka.jantti@lastenjanuortenkeskus.fi