Katsomuskasvatuksen ajankohtaispäivä

Ajankohtaiskoulutus, 0,25 op

Katsomuskasvatuksen yhteistyötä ei kannata miettiä yksin! Voit tuoda omat kysymyksesi ja ideasi yhteiseen päivään, jossa vahvistat osaamistasi katsomuskasvatuksen yhteistyön teemoissa. Päivässä mukana sekä katsomuskasvatuksen asiantuntijoita että seurakuntien ja yhteiskunnan varhaiskasvatuksen toimijoita.

Aika: 6.3.2020 Kirkon talo, Helsinki
Tavoitteet:

Osallistuja tunnistaa katsomuskasvatuksen ajankohtaiset kysymykset ja erilaisia dialogisen yhteistyön tapoja katsomuskasvatuksen teemoissa.

Sisältö:

Katsomuskasvatuksen keskeiset periaatteet ja siihen liittyvän yhteistyön kehittäminen, kokemuksia erilaisista dialogisen yhteistyön tavoista katsomuskasvatuksen yhteistyössä.

Kenelle:

Lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat, papit

70 €. Osallistumismaksu sisältää kahvit. Lounas on omakustanteinen.

Ilmoittautuminen päättyy: 06.02.2020 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto, Nuori kirkko ry, KKP
Tiedustelut: Hanna Pulkkinen, hanna.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi, p. 044 712 4985 tai Tiina Haapsalo, tiina.haapsalo@nuorikirkko.fi, p. 040 508 4554

Kirkon talo, Mikael-sali, Eteläranta 8, Helsinki