Katsomuskasvatuksen ajankohtaispäivät 2021

26.3.2021 Kuopio
Alavan seurakuntatalo, Keihäskatu 5 B

Ajankohtaiskoulutus, 0,25 op

Katsomuskasvatuksen yhteistyötä kannattaa miettiä yhdessä! Voit tuoda omat kysymyksesi ja ideasi yhteiseen päivään, jossa vahvistat osaamistasi katsomuskasvatuksen yhteistyön teemoissa. Päivässä on mukana sekä katsomuskasvatuksen asiantuntijoita että seurakuntien ja yhteiskunnan varhaiskasvatuksen toimijoita.

Aika: Maaliskuu 2021
Tavoitteet:

Osallistuja tunnistaa katsomuskasvatuksen ajankohtaiset kysymykset ja erilaisia dialogisen yhteistyön tapoja katsomuskasvatuksen teemoissa.

Sisältö:

– katsomuskasvatuksen keskeiset periaatteet ja siihen liittyvän yhteistyön kehittäminen
– kokemuksia erilaisista dialogisen yhteistyön tavoista katsomuskasvatuksen yhteistyössä

Kenelle:

Lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat ja papit

70 €. Osallistumismaksu sisältää kahvit. Lounas on omakustanteinen.

Ilmoittautuminen:

Sähköisellä lomakkeella Wilma-järjestelmän kautta
Helsinki: 5.2.2021 mennessä
Oulu: 19.2.2021 mennessä
Kuopio: 26.2.2021 mennessä

Järjestäjät: Seurakuntaopisto/Agricola-opintokeskus, Lasten ja nuorten keskus sekä Kirkkohallitus – Kasvatus ja perheasiat
Tiedustelut: Hanna Pulkkinen, p. 044 712 4985, hanna.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi ja
Tiina Haapsalo, p. 040 508 4554, tiina.haapsalo@lastenjanuortenkeskus.fi