Kesän SuperMusaKurssi, Pieksämäki

Mukavaa yhdessäoloa musiikin äärellä virtuaalisesti. Mikä on sinun lempimusiikkiasi? Aiheena mm. laulaminen, bändisoittimien esittely, musiikin erilaiset tyylit – miten erilaisissa musiikkityyleissä lauletaan ja soitetaan. Opiskelijalla on mahdollisuus jakaa omia tekemiään kappaleita muiden kuultavaksi tai esittää niitä livenä!

Musiikinopettajan johdolla voidaan laulaa mm. kesäisiä yhteislauluja myös livenä, kukin omasta osallistumispaikastaan. Päivä koostuu kahdesta osasta, aamupäivän jälkeen on ruokatunti, jonka jälkeen ohjelma jatkuu.

Aika: 2.-4.6.2021
Koulutuspaikka: Pieksämäki
Paikka: Teams-alusta
Sisältö:

Osallistumisvaatimukset: Osallistujalla on oltava oma sähköpostiosoite (tai sovitusti kurssin ajan yhteys esim. avustajan osoitteen kautta) johon Teams-kutsu lähetetään. Tietokoneen käytössä olisi syytä hallita Teams-järjestelmän peruskäyttö, esim. Teamsin chatissa mahdollisten liitteiden  jakaminen (vaikka avustajan kanssa). Myös tärkeää osata kytkeä mikrofoni päälle ja pois päältä. Yhteislauluissa esim. ei voi pitää mikrofonia auki. Opettajan livesäestys kyllä kuuluu kaikille ja sen mukana jokainen voi laulaa livenä, kukin omasta osallistumispaikastaan.

Kouluttaja: Musiikinopettaja Aki Hietala

Ilmoittautuminen:

Kurssille otetaan max. 40 osallistujaa.

Hae tästä.

Ilmoittautuminen päättyy: 25.05.2021 00:00