Kirkkomuskari 3 / 15.–17.9.2021

Täydentävä koulutus, 1,5 op
3 lähiopiskelupäivää, orientoiva tehtävä

Kirkkomuskari-materiaalien perhe on saanut kolmannen vuosikertansa. Uudet laulut, lorut, leikit ja toteutusehdotukset ovat valmiina niin erilaisia muskareita kuin muitakin varhaiskasvatuksen toimintoja, myös muskarikuoroja ja jumalanpalveluselämää varten. Koulutuksessa materiaalia testataan monesta eri näkökulmasta käsin.

Aika: 15.–17.9.2021
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee seurakunnan varhaiskasvatusta tukevaa musiikkia ja tutustuu erityisesti ajankohtaiseen Kirkkomuskari 3 -materiaaliin sekä osaa käyttää uusia lauluja ja loruja entistä monipuolisemmin työssään.

Sisältö:

Kirkkomuskari 3 -materiaalin laulut ja lorut muskareissa ja jumalanpalveluksissa

Kenelle:

Kanttorit, lastenohjaajat, papit ja varhaiskasvatuksen ohjaajat

240 €. Ateriapaketti 35 €, majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 122 €/2 hh tai 152 €/1 hh

Ilmoittautuminen päättyy: 15.08.2021 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto ja Lasten ja nuorten keskus