Kirkkomuskari ja Lasten virsi 19.-21.10.2020

Koulutus siirretään verkkoon. Ilmoittautuneille tiedotetaan tarkemmin asiasta lähiaikoina.

Ajankohtaiskoulutus, 1 op
3 lähiopiskelupäivää

Mitä kaikkea löytyykään Kirkkomuskarista ja Lasten virsi -kirjasta? Miten kirkkovuosi ja lapsen arki saadaan soimaan?

Aika: 19.-21.10.2020
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Verkkokoulutus
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee seurakunnan varhaiskasvatuksen musiikkikasvatusta tukevaa materiaalia. Hän osaa käyttää musiikkia monipuolisesti ja rohkeasti työssään.

Sisältö:

Kirkkomuskari ja Lasten virsi -koulutus on vuorovaikutusta, laulua, musiikkia, liikettä ja leikkiä.
Koulutuksessa opitaan tuntemaan monipuolisesti seurakunnan musiikkikasvatuksen materiaaleja ja tutustutaan uuteen Kirkkomuskari 3 -materiaaliin.

Kenelle:

Kanttorit, papit, lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat

240 €. Ateriat 65 €, majoitus 45 €/yö/2hh sis. aamu- ja iltapalan, 1hh lisämaksu 20 €/yö.

Ilmoittautuminen:

Koulutus on täynnä. Voit ilmoittautua mahdollisten peruutuksien tullessa jonoon koulutukseen.

Ilmoittaudu jonoon sähköisellä lomakkeella tästä

Ilmoittautuminen päättyy: 18.09.2020 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto ja Lasten ja nuorten keskus
Tiedustelut: Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi tai Riikka Jäntti, riikka.jantti@lastenjanuortenkeskus.fi