Kirkon johtamisforum 16.-17.1.2020

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op

Kirkossa toimiville esimiehille ja johtajille suunnattu Kirkon johtamisforum kokoontuu jälleen tammikuussa. Tule paikalle kuuntelemaan, keskustelemaan ja kehittämään kirkon johtamista. Teemoina muun muassa johtaminen ja johtamisen laatu muutoksessa, uudet työnteon tavat julkisella sektorilla, sisäinen motivaatio ja naiset johtajina kirkossa.

Aika: 16.-17.1.2020
Paikka: Scandic Marina Congress Center, Helsinki
Tavoitteet:

Osallistuja tunnistaa johtamisen ajankohtaisia kysymyksiä kirkossa ja muualla yhteiskunnassa. Hän osaa tarkastella niitä sekä teorian että käytännön näkökulmasta.

Kenelle:

Johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat

Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen edustajat 340 €, muut 370 €. Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut. Majoitus ei sisälly hintaan, vaan osallistuja vastaa itse majoituksestaan. Hotelli Scandic Grand Marinasta on varattu huonekiintiö. Varaukset 2.1.2020 mennessä. (varauslinkki lisätiedoissa)

Ilmoittautuminen päättyy: 20.12.2019 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Agricola-opintokeskus, Kirkkohallitus, Kirkon akateemiset AKI, Kirkon Hallintovirkamiehet ja Kirkon Alat
Tiedustelut:
Sami Lahtiluoma, p. 040 592 2197, sami.lahtiluoma@kirkkopalvelut.fi