Kotikokin keittiökurssi 2. -3.6.2021 / Jaakkima

Oletko kiinnostunut ruuanlaitosta ja leipomisesta? Halutko oppia lisää?
Jaakkiman kahden päivän mittaisella kotikokkikurssilla perehdytään leipomisen saloihin ja valmistetaan herkullista ja terveellistä kotiruokaa. Kurssiin sisältyy myös hygieniaosaamisen teoriaopintoja. Oman kiinnostuksen mukaan voit jatkaa niitä myöhemmin kotona ja halutessasi voit osallistua Jaakkimassa järjestettävään hygieniapassitestiin. Kurssi on tarkoitettu omatoimisille, erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Mukaan mahtuu 12 innokasta kokkailijaa!

Aika: 2. - 3.6.2021
Koulutuspaikka: Ruokolahti
Paikka: Jaakkiman kampus
Kouluttaja: Keittiömestari Anu Narinen, ohjaajat Tupuna Seppänen ja Merja Jantunen
Ohjelma:

Alustava ohjelma (muutokset mahdollisia)

Keskiviikko 2.6.2021
klo 8.30 Saapuminen ja tutustuminen
klo 9.00 Kokkailut alkavat
klo 11.30 Lounas
klo 12.30 Leipominen alkaa
klo 14.30 Päiväkahvi
klo 15.00 – 16.00 Hygieniaosaamisen teoriaa

Torstai 3.6.2021
Klo 8.30 Saapuminen ja päivän ohjelma
Klo 9.00 Kokkailut alkavat
Klo 11.30 Lounas
Klo 12.30 Leipominen alkaa
Klo 14.30 Päiväkahvi
Klo 15.00 – 16.00 Hygieniaosaamisen teoriaa ja kurssin päätös

Tervetuloa mukaan!

Tulosta ohjelma

Osallistumismaksu:

Kurssin hinta 110 €, sisältää koulutuksen lisäksi ohjelmaan merkityt ruokailut ja materiaalit

Ilmoittautuminen:

Sähköisesti tämän linkin kautta tai p. 044 258 2464 tai jaakkimatoimisto@seurakuntaopisto.fi

Ilmoittautuminen päättyy: 24.05.2021 14:00
Lisätietoja:

Irma Kosonen p. 044 258 2464