Kotimusiikkiviikko 2018

Todella pidetty koko perheen musiikkileiri tulossa taas kesällä 2018 Seurakuntaopiston kampukselle Järvenpäässä.

62. Kotimusiikkiviikko

Kotimusiikkiviikko on ainutlaatuinen musiikkileiri kaikenikäisille ja -tasoisille musiikin harrastajille ja opiskelijoille, erityisesti perheille.

Leirin aikana Seurakuntaopiston luonnonkaunis kampus täyttyy sävelistä, naurusta, yhteissoitosta ja laulusta.

Seurakuntaopisto sijaitsee Tuusulanjärven rannalla Sibeliuksen Ainolan ja muiden kiinnostavien kulttuurikohteiden läheisyydessä.

Kotimusiikkiviikko on järjestetty Seurakuntaopistolla kesäisin vuodesta 1956 lähtien. Tämä perinteinen ja suosittu musiikkileiri kokoaa yhteen kaiken ikäisiä alan harrastajia aloittelijasta musiikin ammattilaiseen ja nousevaan taiteilijanalkuun.

Opettajakuntaan kuuluu lähes 30 musiikin ammattilaista, ja taiteellisena johtajana toimii sellonsoiton lehtori Eero Lepola. Opetusaineina leiriviikolla ovat jousisoittimet, huilut, kitara ja viola da gamba unohtamatta yhtye- ja orkesterisoiton opetusta, yksinlaulua tai kuoroja.

Pianonsoiton, harmonikan ja vapaan säestyksen opetusta tarjotaan ensisijaisesti jo muutenkin leirille osallistuville. Lapsille on tarjolla musiikkileikkikoulu, kanteleryhmiä, lapsikuoro sekä suosittu puuhahuone, jossa toimii myös lapsiparkki. Opetuksen hedelmiä saa nauttia yhteisessä iltamusiikissa. Viikko huipentuu sunnuntain musiikkimessuun, musisointikäyntiin Sibeliuksen haudalla ja juhlavaan päätöskonserttiin.

Osallistujat voivat huolehtia myös fyysisestä kunnostaan kampuksen viheralueilla ja kentillä sekä urheilu- ja kuntosalissa. Iltaisin lämmitetään saunat. Aamu- ja iltahartaudet kutsuvat halukkaat hiljentymiseen.

Leiri alkaa ilmoittautumisella ja majoittumisella maanantaina 23.7. klo 13-17 ja päättyy sunnuntaina 29.7.2018.

Kotimusiikkiviikon opettajat

Satu Parkkonen Nokkahuilu
Sini Vahervuo Nokkahuilu, Traverso

Majoitus

Majoitustilojen rajallisuuden vuoksi majoitukset varataan sitovasti varausjärjestyksessä.

KOTIMUSIIKKIVIIKKO 2018 HINNASTO
Osanottomaksut €
peruste Täysihoidolla Ilman majoitusta
perheen 1. aikuinen, B-majoitus (2 hh) 537 442
perheen 1. aikuinen, A-majoitus (2 hh) 612
perheen 1. aikuinen, A-majoitus (1 hh) 682
perheen 2. aikuinen, B-majoitus 457 402
perheen 2. aikuinen, A-majoitus 537
perheen 3. aikuinen, B-majoitus 415 362
perheen 3. aikuinen, A-majoitus 477
lapsi 7-12 v, B- ja A-majoitus 328 275
lapsi 4-6 v, B- ja A-majoitus 226 196
lapsi 3 v ja alle, B- ja A-majoitus 60 60
lisämaksu 2. soitin 85 85

Mahdollisuus majoittua myös omassa matkailuautossa tai -vaunussa kampuksen alueella. Noin 10 paikkaa. Sähköpiste.

Tulosta esite

Aika: 23.-29.7.2018