Kotimusiikkiviikko 2019

Rakastettu, pitkät perinteet omaava koko perheen musiikkileiri tulossa taas kesällä 2019 Seurakuntaopiston kampukselle Järvenpäässä.

63. Kotimusiikkiviikko

Kotimusiikkiviikko on ainutlaatuinen musiikkileiri kaikenikäisille ja -tasoisille musiikin harrastajille ja opiskelijoille, erityisesti perheille.

Leirin aikana Seurakuntaopiston luonnonkaunis kampus täyttyy sävelistä, naurusta, yhteissoitosta ja laulusta.

Seurakuntaopisto sijaitsee Tuusulanjärven rannalla Sibeliuksen Ainolan ja muiden kiinnostavien kulttuurikohteiden läheisyydessä.

Kotimusiikkiviikko on järjestetty Seurakuntaopistolla kesäisin vuodesta 1956 lähtien. Tämä perinteinen ja suosittu musiikkileiri kokoaa yhteen kaiken ikäisiä alan harrastajia aloittelijasta musiikin ammattilaiseen ja nousevaan taiteilijanalkuun.

Opettajakuntaan kuuluu lähes 30 musiikin ammattilaista, ja taiteellisena johtajana toimii sellonsoiton lehtori Eero Lepola. Opetusaineina leiriviikolla ovat jousisoittimet, huilut, kitara ja viola da gamba unohtamatta yhtye- ja orkesterisoiton opetusta, yksinlaulua tai kuoroja.

Pianonsoiton, harmonikan ja vapaan säestyksen opetusta tarjotaan ensisijaisesti jo muutenkin leirille osallistuville. Lapsille on tarjolla musiikkileikkikoulu, kanteleryhmiä, lapsikuoro sekä suosittu puuhahuone, jossa toimii myös lapsiparkki. Opetuksen hedelmiä saa nauttia yhteisessä iltamusiikissa. Viikko huipentuu sunnuntain musiikkimessuun, musisointikäyntiin Sibeliuksen haudalla ja juhlavaan päätöskonserttiin.

Osallistujat voivat huolehtia myös fyysisestä kunnostaan kampuksen viheralueilla ja kentillä sekä urheilu- ja kuntosalissa. Iltaisin lämmitetään saunat. Aamu- ja iltahartaudet kutsuvat halukkaat hiljentymiseen.

Leiri alkaa ilmoittautumisella ja majoittumisella maanantaina 22.7. klo 13-17 ja päättyy sunnuntaina 28.7.2019.

Kuvasatoa kesän 2018 Kotimusiikkiviikolta.

Kotimusiikkiviikon opettajat, opetusaineet ja hinnat päivitetään myöhemmin.

Majoitus

Majoitustilojen rajallisuuden vuoksi majoitukset varataan sitovasti varausjärjestyksessä.

Tulosta esite (tämä esite on kesälle 2018 – uusi esite päivittyy ilmoittautumisajan alkuun mennessä)

Aika: 22.-28.7.2019
Koulutuspaikka: Järvenpää