Kotimusiikkiviikko 24.-30.7.2017

Kotimusiikkiviikko on ainutlaatuinen musiikkileiri kaikenikäisille ja -tasoisille musiikin harrastajille ja opiskelijoille, erityisesti perheille. Leirin aikana Seurakuntaopiston luonnonkaunis kampus täyttyy sävelistä, naurusta, yhteissoitosta ja laulusta. Kesän parhaat muistot kutkuttavat vielä vuosien päästä niin nuorisoa, perheen pientä väkeä kuin aikuisiakin.
Seurakuntaopisto sijaitsee Tuusulanjärven rannalla Sibeliuksen Ainolan ja muiden paikallisten kulttuurikohteiden läheisyydessä.

Aika: 24.-30.7.2017
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Sisältö:

Kotimusiikkiviikko on järjestetty Seurakuntaopistolla kesäisin vuodesta 1956 lähtien. Tämä perinteinen ja suosittu musiikkileiri kokoaa yhteen kaiken ikäisiä alan harrastajia aloittelijasta musiikin ammattilaiseen ja nousevaan taiteilijanalkuun.

Opettajakuntaan kuuluu lähes 30 musiikin ammattilaista ja taiteellisena johtajana toimii sellonsoiton lehtori Eero Lepola.

Opetusaineina leiriviikolla ovat jousisoittimet, huilut, kitara, viola da gamba unohtamatta yhtye- ja orkesterisoiton opetusta, yksinlaulua tai kuoroja. Pianonsoiton, harmonikan ja vapaan säestyksen opetusta tarjotaan ensisijaisesti jo muutenkin leirille osallistuville. Lapsille on tarjolla musiikkileikkikoulu, kanteleryhmiä, lapsikuoro sekä suosittu puuhahuone, jossa toimii myös lapsiparkki. Opetuksen hedelmiä saa nauttia yhteisessä iltamusiikissa. Viikko huipentuu sunnuntain musiikkimessuun, musisointikäyntiin Sibeliuksen haudalla ja juhlavaan päätöskonserttiin.

Osallistujat voivat huolehtia myös fyysisestä kunnostaan kampuksen viheralueilla, kentillä, urheilu- ja kuntosalissa. Iltaisin lämmitetään saunat. Aamu- ja iltahartaudet kutsuvat halukkaat hiljentymiseen.
Leiri alkaa ilmoittautumisella ja majoittumisella maanantaina 24.7. ja päättyy sunnuntaina 30.7.2017

Opettajat

Eero Lepola: sello, orkesterit
Heikki Kulo: sello
Veera Luomala: sello
Csilla Tuhkanen: sello
Sari Aalto: alttoviulu, viulu
Sirkka Kuula: viulu
Jaana Holopainen: viulu
Päivi Valjakka-Salminen: viulu
Taru Tiusanen: kontrabasso
Mikko Perkola: viola da gamba
Pauliina Fred: nokkahuilu, traverso
Hanna Kangasniemi: nokkahuilu
Satu Parkkonen: nokkahuilu
Mari Uusitalo: huilu
Marko Kampman: kitara
Paul Pajarinen: kitara
Annamaria Hannonen: yksinlaulu
Hannu Holma: yksinlaulu
Satu Kaarisola-Kulo: yksinlaulu
Marina Salonen: yksinlaulu
Maija Launonen: äänikuntosali, pop/jazzlaulu
Erkki Hannonen: kuorot
Saila Strikwerda: muskarit, kanteleryhmät, lapsikuorot
Kimmo Salonen: säestys, vapaasäestys
Anni Holma: piano, säestys
Maria Männikkö: piano, säestys
Anna Franzon: cembalo, piano
Markus Luomala: harmonikka
Jussi Hongisto: läksyparkki
Leirin kappalainen: Kati Pirttimaa

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu 31.5.2017 mennessä, niin varmistat paikkasi leirillä. Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella.

Majoitustilojen rajallisuuden vuoksi majoitukset varataan sitovasti varausjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen päättyy: 31.05.2017 16:00
Lisätietoja:

Leirin osanottomaksu riippuu majoitusvaihtoehdosta ja solistisen instrumenttiopetuksen määrästä. Osanottomaksuun sisältyy opetus (yksi solistinen aine ja ryhmäopetus) ja täysihoito. Opetuksesta voi nauttia ilman täysihoitoakin. Lisämaksu toisesta solistisesta aineesta on 85 €/soitin.

Majoitus järjestetään pääasiassa kahden hengen huoneissa (B-majoituksessa on lisävuodemahdollisuus). Yhden hengen huoneita on rajoitetusti. Alle 18-vuotialle majoitus mahdollistuu vain nimetyn huoltajan vastuulla, johon tarvitaan kirjallinen sitoumus. Alle 8-vuotiailla tulee olla vanhempi tai huoltaja mukana. Kysy hintatietoja, jos haluat esim. huoltajana osallistua vain ryhmäopetukseen tai pelkkään täysihoitoon.

Lisätietoja: Sanna Salonen, opintosihteeri, p. 044 358 9052, koulutukset@seurakuntaopisto.fi