Koulujen keittiö- ja siivoushenkilöstön koulutuspäivät

Koulutuspäivät tarjoavat tietoa, taitoa, uusia näkökulmia ja virkistystä arkityöhön ja omaan jaksamiseen.
Koulutuspäivillä on luvassa monenlaista ohjelmaa aina asiantuntijaluennoista mielenkiintoisiin ja elämyksellisiin hetkiin.

Koulutuspäivien aiheita*:
– Kiertotalous ruokapalveluissa
– Uudet oppimisympäristöt siivouksen näkökulmasta
– Omat askeleet työhyvinvointiin
– Dynaamista syvävenyttelyä ja kasvoklinikka avuksi niska- ja hartiaseudun vaivoihin
– Digiaika ja sen vaikutukset työhömme
– Ruoka- ja puhtausalan trendit: Esittelyjä, kokeiluja ja maistiaisia
* Muutokset mahdollisia

Kurssiemäntänä/koulutuksen suunnittelijana toimii Tiina Rinta-Erkkilä

Aika: 4.-5.6.2019
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus

200 € sisältäen opetuksen, materiaalin ja ohjelmaan merkityt ruokailut. Kampuksella on myös mahdollista yöpyä hintaan 45€/yö (sisältäen majoituksen kahden henkilön huoneessa sekä aamu- ja iltapalan, yhden henkilön huoneesta veloitamme lisämaksua 20€/yö).

Ilmoittautuminen päättyy: 30.04.2019 15:00

p. 06 4339 200 tai sähköpostilla opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € sekä muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi puolestasi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.