Koulutus koulunkäynninohjaajille ja opetus- ja kasvatusalan henkilöstölle / Lapua kevät 2021

Tule kuuntelemaan opetusalan ajankohtaisia luennoitsijoita! Samalla verkostoidut ja voit jakaa ideoita sekä ajatuksia kasvatus- ja opetusalan henkilöstön kanssa.

Kouluttajat ja esittelyt:

Juho Norrena on tutkija, tietokirjailija ja kouluttaja. Juho Norrenan aiheena ovat mm. kasvatuksen ja oppimisen muutokset, itseohjautuvuus ja oppilaslähtöisyys.

Mari Kalliolahti-Oja on työterveyspsykologi, psykologian opettaja ja mindfulness-ohjaaja. Mari Kalliolahti-Ojan aiheena ovat mm. oma työssäjaksaminen ja hyvinvointi.

Päivän ohjelmassa mm.

Keskiviikkona 24.3.2021 klo 9.00-15.00

Juho Norrena kouluttaa ja alustaa aiheista: miten kasvatus ja oppiminen muuttuvat? Opetussuunnitelman keskeiset ajatukset. Mitä itseohjautuvuus ja oppilaslähtöisyys ovat ja miksi ne ovat tärkeitä? Kuinka itseohjautuvuutta ja oppilaslähtöisyyttä ohjataan sekä tuetaan? Mitä vaatimuksia muuttuvat oppimisympäristöt asettavat koulun arkeen? Työskentelyä ryhmissä itseohjautuvuuteen liittyen ja keskustelua esiin nousseista asioista.

Juhosta voi lukea lisää  Tästä linkistä

Torstaina 25.3.2021 klo 9.00-15.00

Mari Kalliolahti-Ojan aiheena on: Työhyvinvointia rakentamassa. Mari kouluttaa ja alustaa aiheista: työkyvyn ja työssä jaksamisen peruspilarit. Työn imusta työn iloon: mikä rakentaa positiivista suhdetta työhön? Stressin moninaiset merkit – mihin on hyvä reagoida ennen kuin uupumus iskee? Stressin säätelykeinot: toimivat keinot käyttöön. Ratkaisukeskeinen ajattelumalli auttaa jaksamaan. Mindfulness keinona rauhoittumiseen ja ajatusmyllyn pyörimisen hidastamiseen: vinkkejä myös lasten ja nuorten kanssa kokeiltavaksi (mm. keskittymiskyvyn parantamiseksi).
Koulutus sisältää alustuksia, keskustelua, vuorovaikutteisia harjoituksia sekä mindfulness-harjoituksia.

Marista voi lukea lisää tästä linkistä

170 € (sis.opetuksen ja ohjelmaan merkityt ruokailut).

Kampuksella on mahdollisuus yöpyä hintaan 45€/yö

(sisältäen majoituksen 2 henkilön huoneessa
sekä aamu- ja iltapalan).

65 €/yö (sisältäen majoituksen

1 henkilön huoneessa sekä aamu- ja iltapalan).

Ilmoittautumiset:

9.3.2021 mennessä.

Sähköisella lomakkeella tästä

Lisätiedot ja majoitus varaukset:

Myynti: Marianne Nikkari 044 756 6020
myynti.lapua@seurakuntaopisto.fi