Lähiesimiestyön ammattitutkinto, 21.1.2020 alkaen

150 ops

Esimies, hallitsetko työsi? Tiedätkö, mitkä asiat edesauttavat työhyvinvointia? Osaatko johtaa erilaisia tyyppejä työssä? Tiedätkö, minkälainen on hyvä kehityskeskustelu ja miksi se on niin tärkeä johtamisen työkalu? Tule syventämään osaamistasi esimiestyöstä ja johdata tiimisi työhyvinvoinnin äärelle.

Aika: 21.1.2020 alkaen
Paikka: Tampere
Tavoitteet:

Osallistuja osaa suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä. Hän osaa perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita työpaikkaan ja tehtäviin sekä kehittää työryhmänsä toimintaa.

Sisältö:

Perustiedot esimiestyöstä; valinnaisen tutkinnon osan mukaisesti asiakkuuksien vahvistaminen, toiminnan kannattavuuden parantaminen tai henkilöstötyön kehittäminen omassa työryhmässä; lähiesimiestyöhön liittyvä kehittämishankkeen suunnittelu

Kenelle:

Johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat

Ilmoittautuminen:

Katso tarkemmat tiedot tästä

Ilmoittautuminen päättyy: 03.01.2020 16:00

Järjestäjä: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto
Tiedustelut: Tiina Parkkinen, p. 040 7278 777, tiina.parkkinen@seurakuntaopisto.fi