Hygieniapassikoulutus, 15 h

Koulutuksen tavoitteena on oppia hygieniaosaamisen perusasiat sekä valmentautua hygieniaosaamistestiin. Testin hyväksyttävästi suorittaneet saavat todistuksen ja hygieniapassin.

Aika: 15.-16.3.2019
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Kouluttaja: Satu Mannila
Kenelle:

Hygieniapassia tarvitseville

Ohjelma:

100 € sisältäen opetuksen, materiaalin, todistuksen, hygieniapassin ja ohjelmaan merkityt ruokailut | 145 € sisältäen opetuksen, materiaalin, todistuksen, hygieniapassin, ohjelmaan merkityt ruokailut sekä majoituksen (2hh) ilta- ja aamupalalla, 1hh veloitamme lisämaksua 20€/yö.

Ilmoittautuminen päättyy: 06.03.2019 15:00

p. 06 4339 200 tai sähköpostilla opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € sekä muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi puolestasi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.