Ruotsi II abikurssi (kielioppi, rakenne ja tekstin ymmärtäminen), 15 h

Kurssi on ylioppilaskokeeseen valmentava kurssi, jonka sisältöön opiskelijat itse voivat vaikuttaa (esim. mitä kielioppiasiaa erityisesti halutaan kerrata). Opettaja kartoittaa opiskelijoiden toiveita ensimmäisenä kurssipäivänä. Kurssi sisältää kielioppiteorian läpikäymisen lisäksi myös harjoitustehtäviä sekä aiempien ylioppilastehtävien tekemistä. Näin opitaan oikea vastaustapa ja saadaan parempi ymmärrys siitä, mitä koe edellyttää. Lisäksi tehdään luetunymmärtämistehtäviä. Tehtyjen harjoitusten kautta opitaan uutta ja testataan jo opittua. Kurssi antaa myös vinkkejä siihen, miten ylioppilaskokeeseen pitäisi valmistautua. Kurssille tarvitset mukaan vain muistiinpanovälineet, sillä opiskelumateriaalin saat kurssilta.

Aika: 8.-10.2.2019
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Kouluttaja: Sanna Salomäki

110 € sisältäen opetuksen, materiaalin ja ohjelman mukaiset ruokailut | 150 € sisältäen opetuksen, materiaalin, ohjelman mukaiset ruokailut ja majoituksen (2hh) aamupalalla. Yhden hengen huoneesta perimme lisämaksua 20€/yö.

Ilmoittautuminen päättyy: 31.01.2019 15:00

p. 06 4339 200 tai sähköpostilla opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € sekä muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi puolestasi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.