Lastensuojelulaki ja Nepsy pähkinänkuoressa 29.-30.9.2021

Seminaarissa saat pähkinänkuoressa tietoa lastensuojelulain soveltamisesta käytäntöön sekä kehityksellisistä neuropsykiatrisista häiriöistä, toiminnanohjauksen ongelmista ja niiden vaikutuksesta toimintakykyyn. Seminaari on suunnattu erityisesti lastensuojelutyötä tekeville.

Seminaarin asiantuntijoina toimivat huippuosaajat Kati Saastamoinen sekä Anita Puustjärvi.

Tulosta koulutuksen esite

Aika: 29.-30.9.2021
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto Järvenpää, Auditorio (B-rakennus)
Sisältö:

Keskiviikko 29.9. klo 9.00–15.00
Miten sovellan lastensuojelulakia käytännössä?
Lastensuojelulain ABC: yksilön perusoikeudet suhteessa laitosten kasvatus- ja/rajoituskäytäntöihin, sekä lastensuojelun tietosuoja.
Kati Saastamoinen, OTK, Lakimiespalvelut Aavalex Oy.

Torstai 30.9. klo 9.00–15.00
Mitä ovat kehitykselliset neuropsykiatriset häiriöt, toiminnanohjauksen ongelmat ja niiden vaikutukset toimintakykyyn? Miten tuen arjessa toivottua käytöstä ja reagoin haastavaan käytökseen?
Tietoa myös kehityksellisistä neuropsykiatrisista häiriöistä (aistitiedon käsittelyn vaikeudet, tic/Tourette, ADHD, autismikirjo) niiden hoidon erityispiirteistä ja lääkehoidosta.
Anita Puustjärvi, lastenpsykiatrian erikoislääkäri, osastonylilääkäri, KYS. Lastenpsykoterapian erityispätevyys (lasten kognitiivinen psykoterapia, YET).

320€ euroa (sis. alv. 24 %). Mikäli samasta työyhteisöstä ilmoittautuu vähintään 9 osallistujaa, osallistumismaksu on 280€/osallistuja. Osallistumismaksu sisältää aamukahvit, lounaat ja iltapäiväkahvit.

Ilmoittautuminen:

Sähköisellä lomakkeella tämän linkin kautta

Majoitus

Majoitusta voit tiedustella suoraan Järvenpään myyntipalvelusta, p. 040 721 9293.

Peruutusehdot ovat sivullamme: www.seurakuntaopisto.fi/hyva-tietaa

Ilmoittautuminen päättyy: 17.09.2021 16:00