Lattiakuvat osallisuuden ja yksilön identiteetin vahvistajana 2020

Täydentävä koulutus, 3 op
4 lähiopiskelupäivää, oppimistehtävänä ohjaamisen harjoittelua omassa työssä ja kokemuksen raportointi sekä kirjallisuutta.

Miten lattiakuvien avulla voidaan tutkia ja rakentaa omaa identiteettiä, kohdata toiseutta ja ilmaista itseä luovasti? Lattiakuvien kautta rakennetaan yhteisöllisyyttä ja opetellaan kunnioittamaan erilaisuutta.

Aika: I jakso 6.-7.10.2020, II jakso 1.-2.12.2020
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kampus
Tavoitteet:

Osallistuja osaa huomioida ryhmässä olevan katsomuksellisen moninaisuuden. Hän osaa tukea osallistujien yksilöllistä ilmaisua, yhteyttä ja moninaisuuden kunnioittamista lattiakuvia hyödyntäen.

Sisältö:

Osallistumista lattiakuvatyöskentelyihin, ohjaamisen harjoittelua pienryhmissä, oman identiteetin rakentuminen ja tukeminen, moninaisuuden ja toiseuden tunnistaminen, arvostavan kohtaamisen merkitys. Osallistuminen edellyttää lattiakuvien periaatteiden tuntemista ja aiempaa kokemusta lattiakuvatyöskentelyistä.

Kenelle:

Lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, diakonit, diakonissat

380 €. Ateriat 80 €, majoitus 45 € / yö / 2hh sis. aamu- ja iltapalan, 1hh lisämaksu 20 € / yö.

Ilmoittautuminen päättyy: 04.09.2020 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto ja Nuori kirkko ry
Tiedustelut: Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi, p. 040 703 3356 tai Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen@nuorikirkko.fi, p. 050 585 1071