Lattiakuvien kehittämispäivät sisar Estherin kanssa 18.–20.8.2021

Täydentävä koulutus, 1 op
3 lähiopiskelupäivää

Miten lattiakuvat tukevat lapsen, nuoren ja aikuisen spiritualiteetin kehittymistä? Syvennytään uusiin kertomuksiin ja tutustutaan saksalaisten kokemuksiin lattiakuvien soveltamisesta ja kehittämisestä hengellisessä matkakumppanuudessa.

Aika: 18.–20.8.2021
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja tunnistaa lattiakuvien mahdollisuudet hengellisen kasvun tukemisessa ja osaa hyödyntää uusia kertomuksia työssään.

Sisältö:

– lattiakuvat ja hengellinen matkakumppanuus
– lattiakuvien ohjaamisen taidot
– ajankohtaiset kehittämiskysymykset
– työskentelyistä saatujen kokemusten arviointi
– saksalaisten osaamisen soveltaminen omaan kontekstiimme

Kenelle:

Lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, diakonit ja diakonissat

200 €. Ateriapaketti 35 €, majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 122 €/2 hh tai 152 €/1 hh

Ilmoittautuminen päättyy: 15.06.2021 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto
Tiedustelut: Kaisa Aitlahti, p. 040 703 3356, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi

Koulutuksessa työskentelyitä ohjaavat sisar Esther Kaufmann ja isä Meinulf Blechschmidt Saksasta. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä kielitaitoa, tulkkaus on järjestetty.