Lattiakuvien lähteillä – Lattiakuvien kehittämispäivät sisar Estherin kanssa 19.-21.8.2020

Täydentävä koulutus, 0,5 op
3 lähiopiskelupäivää

Miten lattiakuvat tukevat lapsen, nuoren ja aikuisen spiritualiteetin kehittymistä? Syvennytään uusiin kertomuksiin ja tutustutaan saksalaisten kokemuksiin lattiakuvien soveltamisesta ja kehittämisestä hengellisessä matkakumppanuudessa. Työskentelyjä ohjaavat lattiakuvien kehittäjä sisar Esther työparinsa isä Meinulfin kanssa.

Aika: 19.-21.8.2020
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja tunnistaa lattiakuvien mahdollisuudet hengellisen kasvun tukemisessa ja osaa hyödyntää uusia kertomuksia työssään.

Sisältö:

Lattiakuvat ja hengellinen matkakumppanuus, lattiakuvien ohjaamisen taidot, ajankohtaiset kehittämiskysymykset, työskentelyistä saatujen kokemusten arviointi sekä saksalaisten osaamisen soveltaminen omaan kontekstiimme.

Kenelle:

Lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat, nuorisotyönohjajaat, papit ja diakonit, diakonissat

200 €. Majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 124 € / 2 hh tai 154 € / 1 hh. Ateriapaketti 63 €.

Ilmoittautuminen päättyy: 19.06.2020 16:00

Järjestäjä: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto
Tiedustelut: Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi, p. 040 703 3356

Koulutuksessa työskentelyitä ohjaavat sisar Esther Kaufmann ja isä Meinulf Blechschmidt Saksasta. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä kielitaitoa, tulkkaus on järjestetty.