Lattiakuvien peruskoulutus 2020

Täydentävä koulutus, 3 op
4 lähiopiskelupäivää, oppimistehtävänä ohjaamisen harjoittelua omassa työssä ja kokemuksen raportointi sekä kirjallisuutta

Tule löytämään lattiakuvien monipuoliset mahdollisuudet ja oma tapasi käyttää lattiakuvia kerronnassa. Lattiakuvien pedagogiikka tukee osallisuutta, kokonaisvaltaisuutta ja dialogisuutta kaikkien ikäryhmien kanssa.

Aika: I jakso 20.-21.1.2020, II jakso 16.-17.3.2020
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja osaa käyttää lattiakuvia soveltaen kertomuksia eri ikäisten kanssa seurakunnan omassa toiminnassa ja yhteistyössä mm. koulujen ja kunnan varhaiskasvatuksen kanssa. Hän tuntee lattiakuvien teologiset ja pedagogiset periaatteet. Hän tunnistaa erilaisia tapoja tulkita Raamattua.

Sisältö:

Osallistumista lattiakuvakertomuksiin, lattiakuvien periaatteet ja tavoitteet, raamattutietoa, ohjaamisen harjoittelua pienryhmissä.

Kenelle:

Lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, diakonit ja diakonissat

380€. Majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 124 € / 2 hh tai 164 € / 1 hh. Ateriapaketti 80 €.

Ilmoittautuminen päättyy: 20.12.2019 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto ja Nuori kirkko ry
Tiedustelut: Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi, p. 040 703 3356 tai Tiina Haapsalo, tiina.haapsalo@nuorikirkko.fi, p. 040 508 4554