Laulusta rentoutta, energiaa ja iloa -kurssi

LA 2.3. – SU 3.3. 2019

Herätä äänesi talviunilta! Tällä kurssilla viritellään laulamista hauskoin ja energisoivin tavoin, saadaan vinkkejä äänenkäyttöön ja lauletaan paljon. Kurssilla opetellaan enimmäkseen suomenkielisiä lauluja ikivihreistä iskelmistä ja kansanlauluista pop-kappaleisiin.

Käytännönläheisten harjoitusten kautta uusienkin laulujen laulaminen helpottuu. Mitään tyylilajituntemusta ei vaadita, nyt opitaan yhdessä! Vaikka tuntuisi, että ei osaa laulaa ollenkaan tai jos vaikka jännittää tavattomasti, kurssille kannattaa tulla. Kurssista hyötyvät myös puhetyöläiset. Yhdessä ja omaa itseä kuunnellen tutustutaan äänen ulottuvuuksiin, eikä ketään panna yksin laulamaan!

Kurssi perustuu innovatiiviseen LauluAvain-pedagogiikkaan, jonka taustalla on tieteellisiä tutkimuksia laulamaan oppimisesta sekä monivuotinen käytännön kokemus. Kurssin vetäjänä toimii laulunopettaja Minna Nyberg / LauluAvain. Lue lisää: www.lauluavain.fi.

Kurssipalautetta /  Sirpa: Kurssilla oli ihanan rento ja hauska meininki – ei tietoakaan koulun laulukoekauhusta. Paljon liikuttiin ja välillä ope neuvoi laulamaan pää rennosti alaspäin, jolloin äänikin selkeästi kulki helpommin. Minä, joka mielestäni en kerta kaikkiaan osaa laulaa jotenkin kummasti onnistuin tuntemaan itseni laulutaitoiseksi. Iso kiitos ja lämmin suositukseni!

Tule laulamaan ja rentoutumaan laulamalla!

Lauantai 2.3.2019

• 10-12 kurssin aloitus, tutustuminen, äänenavausta, lauletaan
  • 12-13 lounas
  • 13-15 ilmaisun iloa ja muuta hauskaa keholla ja äänellä, lauletaan
  • 15-15.30 kahvi
  • 15.30-17 äänenhuoltoa, äänirentoutusta, lauletaan vielä!

Sunnuntai 3.3.2019

• 8-9 aamiainen
  • 9-12 äänen virittely, lauletaan lisää!
  • kurssi päättyy

Kurssin hinta:

Kurssimaksu 125 €, johon sisältyy lounas lauantaina

Tarvitsetko majoitusta?

Tarjolla on hyvätasoista majoitusta kauempaa saapuville.

50€/yö 2 hh huoneessa. Sis. aamu- ja iltapalatarpeet
62€/yö 1 hh huoneessa. Sis. aamu- ja iltapalatarpeet