Laulusta rentoutta, energiaa ja iloa -kurssi

Ota uusi vuosi vastaan laulaen!
LA 11.1. – SU 12.1.2020

Herätä äänesi talviunilta! Tällä kurssilla viritellään laulamista hauskoin ja energisoivin tavoin, saadaan vinkkejä äänenkäyttöön ja lauletaan paljon. Kurssilla opetellaan enimmäkseen suomenkielisiä lauluja ikivihreistä iskelmistä ja kansanlauluista pop-kappaleisiin.

Käytännönläheisten harjoitusten kautta uusienkin laulujen laulaminen helpottuu. Mitään tyylilajituntemusta ei vaadita, nyt opitaan yhdessä! Vaikka tuntuisi, että ei osaa laulaa ollenkaan tai jos vaikka jännittää tavattomasti, kurssille voi ja kannattaa tulla. Kurssista hyötyvät myös puhetyöläiset. Yhdessä ja omaa itseä kuunnellen tutustutaan äänen ulottuvuuksiin, eikä ketään panna yksin laulamaan!

Kurssi perustuu innovatiiviseen LauluAvain-pedagogiikkaan, jonka taustalla on tieteellisiä tutkimuksia laulamaan oppimisesta sekä monivuotinen käytännön kokemus. Kurssin vetäjänä toimii laulunopettaja Minna Nyberg / LauluAvain. Lue lisää: www.lauluavain.fi.

Kurssipalautetta: Kurssilla oli ihanan rento ja hauska meininki – ei tietoakaan koulun laulukoekauhusta. Paljon liikuttiin ja välillä ope neuvoi laulamaan pää rennosti alaspäin, jolloin äänikin selkeästi kulki helpommin. Minäkin, joka mielestäni en kerta kaikkiaan osaa laulaa jotenkin kummasti onnistuin tuntemaan itseni laulutaitoiseksi. Iso kiitos ja lämmin suositukseni!

Tule laulamaan ja rentoutumaan laulamalla!

Lauantai 11.1.2020
10-12 kurssin aloitus, tutustuminen, äänenavausta, lauletaan
12-13 lounas
13-15 ilmaisun iloa ja muuta hauskaa keholla ja äänellä, lauletaan
15-15.30 kahvi
15.30-17 äänenhuoltoa, äänirentoutusta, lauletaan vielä!

Sunnuntai 12.1.2020
8-9 aamiainen
9-12 äänen virittely, lauletaan lisää!
kurssi päättyy

Kurssin hinta: osallistumismaksu 125 €, johon sisältyy lounas lauantaina

Majoitus tarvittaessa: 75 €/yö 1 hh huoneessa. Sis. aamu- ja iltapalatarpeet.

Lisätiedot:

Minna Nyberg, p. 050 533 7885
Opintosihteeri, p. 044 358 9052, opintotoimisto.jarvenpaa@seurakuntaopisto.fi

Ajankohtaista

Keski-Uusimaa kertoi 22.11.2019 kursseista, jotka sopivat kaikille laulusta nauttiville laulutaitoon katsomatta.
”Kehittyvän laulajan” haastattelu Keski-Uusimaassa.

Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus, Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää