Lempeä lakeudella – avioparikurssi 28.-30.8.2020 / Lapua

Sydämellisesti tervetuloa Lempeä lakeudella – avioparikurssille 28.8.-30.8.2020

Viikonlopun tavoitteena on viettää aikaa puolison kanssa ja syventyä oman parisuhteen hoitamiseen. Tarjolla on käytännönläheistä parisuhdeopetusta luennoilla ja ohjatuissa pienryhmissä sekä rentouttavaa vapaa-ajan ohjelmaa. Lauantai-iltana lempeä voi kokea oman rakkaan kanssa esimerkiksi meloen tai lakeuden luontoon ja paikallisiin nähtävyyksiin tutustuen. Tapahtuma on suunnattu eri elämänvaiheissa eläville pareille ja perheille. Tehkää päätös osallistua ja panostakaa perheeseen!

Kurssipaikka sijaitsee luonnonkauniilla ja rauhallisella alueella Nurmonjoen rannalla, kävelymatkan päässä Lapuan keskustasta.

Perjantai 28.8.

Ilkka ja Pirjo Sankari
12.00 Kurssin päätös ja loppuevästykset
12.30 Lounas ja loppukahvit

Lapsille omaa ohjelmaa luentojen, pienryhmien ja lauantai-illan rastitehtävien aikana.

Huom! Edellytämme kokoaikaista osallistumista.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa.

Kuva: Elina Holappa

Tapahtuman hinta

Kurssimaksu sisältää luennot, kurssimateriaalin, pienryhmätyöskentelyn, Rakkauspankki -kirjan sekä ohjelmanmukaiset ateriat. Maksu ei sisällä majoitusta.

Erityisruokavalioista perimme lisämaksun 10€/ aikuinen ja 5€/ lapsi. Lisämaksua eivät aiheuta kasvisruoka, laktoositon, gluteeniton ja kalaton ruokavalio. Mahdolliset ruoka-aineallergiat pitää kuitenkin ilmoittaa, että keittiö osaa varautua.

Lastenohjelma järjestetään Seurakuntaopiston pihapiirissä. Lapsen osallistumismaksu koostuu lastenhoitomaksusta 50€ sekä ruokailuista (4-11-vuotiaat 35€, alle 4-vuotiaat ilmainen).

Seurakuntaopistolla yöpyvien majoituspaketin hintaan sisältyy aamupala, lakanat ja pyyheliinat.

Kurssimaksu 240 € / osallistujapari
Kurssimaksu 120 € / ryhmänohjaajapari
Erityisruokavalio lisäveloitus 10 € / aikuinen
Erityisruokavalio lisäveloitus 5 € / lapsi
Lapsen osallistumismaksu, alle 4-vuotiaat 50€
Lapsen osallistumismaksu, 4-11-vuotiaat 85€
Majoituspaketti 80 € / pari / yö
Majoituspaketti 105 € / pari / 2 yötä
Majoituspaketti 45 € / pari/ vkl asuntoauto, -vaunu tai telttapaikka

Majoitus

Kukin hoitaa majoitusjärjestelyt itse.

Kampusalueella on neljä asuntolaa, joissa jokaisessa on 10 huonetta. Huoneet ovat viihtyisiä kahden hengen huoneita omalla vessalla ja suihkulla.

Majoituspaketti (hintaan sisältyy aamupala, lakanat ja pyyheliinat)
80 € / pari / yö
105 € / pari / 2 yötä
45 € / pari / vkl asuntoauto, -vaunu tai telttapaikka

4-11 v majoitus:
Matkasänky tai patja 15 € / hlö / vrk
Matkasänky tai patja 20 € / hlö / pe-su

Alle 4-vuotiaat majoittuvat veloituksetta.

Kampuksella yöpyvät varaavat majoituksen perjantaihin 14.8.2020 mennessä kohdasta ilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen

Lapuan kampuksen majoitusvaraukset pe 14.8.2020 mennessä. Kampuksen majoituslasku lähetetään jälkikäteen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä avioparikurssille on pe 21.8.2020. Suosittelemme ilmoittautumaan hyvissä ajoin, jotta varmistatte paikkanne. Ilmoittautuminen on saapunut perille, kun saatte laskun sähköpostiinne avioparikurssi viikonlopusta. Lasku tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Ottakaa tosite mukaan tapahtumaan.
Katso linkistä Verkkokaupan käyttöohjeet

Ilmoittaudu tästä avioparikurssille 21.8.2020 mennessä

Varaa tästä majoitus Lapuan kampuksella 14.8.2020 mennessä

Lisätietoja Lapuan kampuksen majoituksesta:
myynti.lapua@seurakuntaopisto.fi
044 756 6020.

Muita majoitusvaihtoehtoja

Hotelli-Ravintola Lapuahovi, Puistotie 2, Lapua, p. 06 433 7300, varaukset@lapuahovi.fi
Majoitus hotellissa: 119 € / 2hh / vrk sis. aamupalan. Mainitse varauksen yhteydessä koodi “Avioparikurssi”.

Wanha Karhunmäki, Karhunmäentie 923, Lapua, p. 06 437 7757, info@wanhakarhunmaki.fi
Hostel-tason huoneissa majoitus omin liinavaattein. Suihku- ja wc-tilat sijaitsevat majoitustilojen käytävillä tai ovat jaettuja aina muutaman huoneen kesken. Mahdollisuus minikeittiön ja oleskelutilojen käyttöön. Mainitse varauksen yhteydessä koodi “Avioparikurssi”.
• 2hh, omin liinavaattein, ilman aamupalaa 1 vrk 70 €, 2 vrk 120 €
• 3hh, omin liinavaattein, ilman aamupalaa 1 vrk 90 €, 2 vrk 150 €
• 4 hh, omin liinavaattein, ilman aamupalaa 1 vrk 110 €, 2 vrk 180 €
• liinavaatteet 9€/setti

Huoneistohotelli Simpsiönkullas, Yläkalliontaival 12, Lapua, p. 06 433 8560, info@simpsionkullas.fi

Lastenohjaajaksi hakeminen

Haemme lastenohjaajia tapahtumaan. Kaikki 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat nuoret, joilla on kokemusta lastenohjaamisesta, voitte hakea ohjaajaksi tapahtumaan.  Ilmoitamme sähköpostitse valinnoista kaikille hakeneille lähempänä tapahtumaa.  Tarvittavien lastenhoitajien määrä riippuu ilmoittautuneiden lasten määrästä.

Aika: 28.-30.8.2020
Koulutuspaikka: Lapua