Lue kuvaa -koulutuspäivä

Ajankohtaiskoulutus, ei opintopisteitä
koulutuksen kesto 6 h
1 lähiopiskelupäivä

Visuaalisuudella on nykykulttuurissa merkittävä asema. Kuvat ovat vahva viestinnän väline: kuvien kautta voidaan mm. muokata mielikuvia, opettaa asioita, pohtia omaa identiteettiä, rakentaa dialogia tai vaikeuttaa sitä. Lue kuvaa -koulutuksessa tarkastellaan kuvien mahdollisuuksia ja haasteita seurakuntatyön välineenä.

Aika: 25.9.2018
Paikka: Kirkkohallitus, Helsinki
Tavoitteet:

Osallistuja tiedostaa kuvien ja kuvataiteen käyttömahdollisuuksia osana seurakuntatyötä. Hän osaa käyttää Lue kuvaa -materiaalia soveltaen erilaissa tilanteissa.

Sisältö:

Kuvien lukeminen kansalaistaitona, kuvien käytön mahdollisuudet ja haasteet, kuvien hyödyntäminen eri kohderyhmien kanssa ja erilaisten tavoitteiden edistämisessä

Kenelle:

Papit, nuorisotyöntekijät, diakoniatyöntekijät, vapaaehtoistoimijat, esimerkiksi pienryhmien vetäjät

100 €, sisältää lounaan

Ilmoittautuminen päättyy: 27.08.2018 16:00

Järjestäjät: Kirkkohallitus KJY ja Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto. Koulutus järjestetään yhteistyössä Agricola-opintokeskuksen kanssa.
Tiedustelut: Marjaana Kanerva, marjaana.kanerva@seurakuntaopisto.fi ja Juha Luodeslampi, juha.luodeslampi@evl.fi

Kirkkohallitus, Mikael-sali, Eteläranta 10,Helsinki