Lue kuvaa, tutki tilaa lapsen kanssa 2.-4.3.2020

Täydentävä koulutus, 1,5 op
3 lähiopetuspäivää, ennakkotehtävä, kirjallisuutta

Kuvat ja tilat kutsuvat ihmettelyyn, elämänkysymysten pohdintaan ja yhteisen dialogin rakentamiseen lasten kanssa. Miten lapsi katsoo kuvia ja mitä kaikkea hän niissä näkee? Millä tavalla lapsi aistii tilaa? Koulutuksessa hyödynnämme kuvien ja tilojen sisältöjä lapsen kulttuurisen ja uskonnollisen lukutaidon vahvistamiseksi.

Aika: 2.-4.3.2020
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee kuvan lukemisen ja tilan tutkimisen perusteet sekä pedagogiset mahdollisuudet. Hän osaa käyttää niitä monipuolisesti varhaiskasvatuksessa mm. digitaalisia sovelluksia ja kirkkotaidetta hyödyntäen.

Kenelle:

Lastenohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat, nuorisotyönohjaajat

240 €. Majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 124 € / 2 hh tai 154 € / 1 hh. Ateriapaketti 63 €.

Ilmoittautuminen päättyy: 03.02.2020 16:00

Järjestäjä: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto
Tiedustelut: Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi tai Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi