Luottamushenkilöiden neuvottelupäivät

Seurakuntien luottamushenkilöiden neuvottelupäivät kutsuvat seurakuntien uusia ja uudelleenvalittuja luottamushenkilöitä perehtymään tehtävänsä keskeisimpiin osaamisalueisiin, toiminnan ja talouden suunnitteluun sekä kirkon olemukseen ja tehtävään. Neuvottelupäivä toteutuu myös yhteistoiminnallisin menetelmin.

14.9.2019 Oulun hiippakunta, Kempele, Kokkokankaan seurakuntakeskus, Kissanojantie 12
21.9.2019 Tampereen hiippakunta, Tampere, Seurakuntien talo, Näsilinnankatu 26
28.9.2019 Kuopion hiippakunta, Iisalmi, Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18 (Huom. paikka muuttunut!)
5.10.2019 Mikkelin hiippakunta, Mikkeli, Seurakuntakeskus, Savilahdenkatu 20
26.10.2019 Lapuan hiippakunta, Kuortane, Haapaniemen hiippakuntakartano, Haapaniementie 50

Aika: Syys- ja lokakuu 2019
Koulutuspaikka: Luottamushenkilöiden neuvottelupäivät
Tavoitteet:

Osallistuja perehtyy kirkon olemukseen ja tehtävään, luottamushenkilön valtaan ja vastuuseen, rooliin ja tehtäviin, tutustuu seurakunnan toiminnan ja talouden suunnitteluun ja hallintoon sekä verkostoituu muiden seurakuntien luottamushenkilöiden kanssa.

Kenelle:

Kirkkovaltuustojen ja -neuvostojen, seurakunta-, kappeli- ja alueneuvostojen jäsenet sekä kirkkoherrat ja talousvastaavat

Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien edustajat 65 €, ilmoittautumisajan jälkeen, mikäli tilaa, 85 €. Muut 80 € / 100 €. Hinta sisältää kahdet kahvit ja lounaan.

Ilmoittautuminen:

Sähköisellä lomakkeella Wilma-järjestelmän kautta:

Tampere 7.9.2019 mennessä

Iisalmi 14.9.2019 mennessä

Mikkeli 21.9.2019 mennessä

Kuortane 12.10.2019 mennessä<

Ilmoittautumislinkin sulkeuduttua voit tiedustella mahdollisia vapaita /peruutuspaikkoja: koulutukset@seurakuntaopisto.fi

Järjestäjät: Seurakuntaopisto/Agricola-opintokeskus, hiippakunta ja seurakunta
Tiedustelut: koulutukset@seurakuntaopisto.fi